Tilbake til alle arrangementer

Yogaretreat: Egenomsorg på Gran Canaria


Yoga og egenomsorg på Gran Canaria

Drømmer du om sol og varme? Kjenner du behovet for å gi deg selv den ultimate egenomsorgen? Da er vår yogaretreat i oktober det perfekte fristedet for deg! Bli med oss på en uforglemmelig yogareise til øya der sola alltid skinner, og opplev en unik kombinasjon av avslapning, yoga, og fellesskap.

Early bird pris innen 20. APRIL: 12.990,-
Du betaler kun depositum 2000,- ved påmelding
(Se alle priser nederst)

Krystallklart hav og yoga ved stranda

På denne yogaretreaten på Kanariøyene venter deg daglige yogapraksiser ved vår egen strand, forfriskende bad i det krystallklare havet, og avslappende stunder på solsengen under den varme spanske solen. Vi har skreddersydd programmet for å tilpasse seg alle deltakere, enten du er nybegynner eller erfaren yogi. Alle aktiviteter er valgfrie, slik at du kan skape ditt eget personlige opplegg og virkelig nyte ferien slik du ønsker.

Bungalow med sjøutsikt eller utgang til hagen

Vi har sikret oss en unik yogaretreat plass rett ved strandkanten syd på Gran Canaria der været er varmt og stabilt, og du vil bo i komfortable 2-romsleiligheter med mulighet for enkeltrom eller delt boende. Hele området, inkludert frodig hage, forfriskende basseng og vår dedikerte yogaplass utendørs, er kun for våre yogaferie-deltakere. Start dagen med et forfriskende morgenbad rett utenfor døren – en magisk opplevelse som gir deg energi og ro. En fredelig oase hvor du kan hvile og nyte hele dagen, eller følge den flotte strandpromenaden mot MasPalomas.

Anita Kher:
Yogaterapeut, yogalærer og psykisk helsearbeider fra Stord på Vestlandet, driver Skogens Ro Yogastudio og har praktisert yoga siden 2002. Er utdannet innen forskjellige yogastiler (500 t+) og underviser en yogaform som passer for alle, med fokus på kroppsbevissthet og ro i nervesystemet. Er opptatt av oppmerksomt nærvær i hverdagen, naturen og fokus på takknemlighet og omsorg for andre.

Hei ! Her er vi - denne yogaretreaten er for deg som trenger å ta vare på deg selv.

Sigrun Aaen Holst: Yoga- og meditasjonslærer og pedagog fra Drammen og Oslo som bor store deler av året på Gran Canaria med familien. Hun har drevet Yogatid med studio i Drammen 2012-2021, nå med fordypning og retrett på fjellet i Norge og Gran Canaria. Sigrun har praktisert yoga siden 1997, og er utdannet i tradisjonell Klassisk yoga og meditasjon (1000 t+) ved Yogalærerskolen i Norge. Er opptatt av at du skal finne en bærekraftig yogapraksis som passer inn i din hverdag, og er kjent for å være god til å tilpasse yogaen etter dine behov, og med de hensyn kroppen din behøver

  • Du er på riktig sted om du ønsker deg inspirasjon og glede. På vår retreat får du virkelig puste ut, samtidig som du får enkle, nærende og styrkende praksiser.

  • Du er på riktig sted om du vil ha en yogalærere som anerkjenner hvordan vi alle er unike med en unik kropp, og som tilpasser undervisningen til deg.

  • Du er på riktig sted om du innimellom kjenner deg sliten og stresset, og kjenner at du trenger en omfavnende, forståelsesfull tilnærming til yoga, der tid, pust, og hvile står i fokus.

    Sigrun og Anita er anerkjente yogalærere som har undervist og praktisert i mange år. Sigrun bor store deler av året på Gran Canaria, og Anita fyller på sitt eget beger her jevnlig. Benytt sjansen nå til å ta del i vår varme, nærende undervisning.

Klassisk yoga, hatha yoga fusion og yin yoga

Vi praktiserer helhetlig yoga to ganger om dagen. Morgenøkten undervises av Sigrun og det blir fysisk klassisk yoga, pust og nærværstrening. Anita holder ettermiddagsyoga som blir en fusion mellom ulike former der yin yoga og rolige strekk er i fokus. Pusteoppmerksomhet, nærværstrening og avspenning er en naturlig del av begge yogatimer.

Morgenmeditasjon med bølgeslag

Du vil få mulighet til å delta på meditasjoner der du kommer inn i kroppen og nærmere øyeblikket. Tenk deg å lytte til bølgeslagene mot stranda samtidig som du føler dine egne hjerteslag, lytte til din egen pust og følge med på sinnets strømninger avspent og aksepterende!

Kakaosermoni på stranda

Ta del i vår hjerteåpnende kakaosermoni , under trærne på stranda. Gjennom deling av rå kakao, meditasjon og positive intensjoner, vil du oppleve en dypere forbindelse med deg selv og dine medyogis. Dette unike øyeblikket med indre refleksjon og fellesskap vil berike din yogapraksis og gi en ekstra dimensjon til retreatopplevelsen.

Utflukt til Sanddynene og de canariske fjellene.

To dager har du mulighet for å delta på felles tur. Vi vandrer langs strandpromenaden og den fantastiske Playa Ingles som går over i Dunas de Mas Palomas. Millioner av sandkorn har blåst over havet fra Sahara og danner en miniørken med et helt eget økosystem. Der havet møter sand rått og imponerende, kan du lenger inne bak sanddynene finne lune groper med spesiell vegetasjon og fantasifulle groper og topper dannet av vinden. Ved Gran Canarias sydligste punkt beskuer vi det store fyret fra 1890 og kan nyte mat fra en av de flotte restaurantene i Meloneras.

Vår andre fellestur går opp i fjellene og innover Barranco de Fataga. Her snirkler veien seg høyt i fjellsiden og blant palmeoaser i dalbunnen. Vi stopper i Fataga, en utrolig sjarmerende landsby i hvitt, der vi vandrer mellom husene, og kan handle lokale kuriositeter, vakre klær og smykker. Under platanlønnene som omkranser den lokale kirken kan vi nyte medbrakt mat, eller kose oss på en av de små sjarmerende retaurantene med utsikt over dalen. På vei tilbake til retreatsenteret får vi fantastisk utsikt over hele Mas Palomas og kanskje solnedgangen.


Investering - early bird innen 20.april

Dobbeltrom

  • Garden wiew bungalow: Early bird 12.990,- Fullpris 14.990 ,-

  • Sea wiew bungalow: Early bird 14.990,- Fullpris 16.990,-

Enkeltrom

  • Garden wiew bungalow: Early bird 15.990 Fullpris 17.990

  • Sea wiew bungalow: Early bird 17.990 Fullpris 19.990


Du betaler 2.000,- kr i depositum ved påmelding. Restbeløpet faktureres i juni.

Depositumet tilbakebetales ikke ved avmelding.

Du må ha din egen gyldige reiseforsikring. Skulle du ikke kunne delta pga sykdom, vil du ikke få penger igjen av oss, men du kan få penger igjen fra forsikringen din.



Inkludert i prisen

  • all yogaundervisning, to økter hver dag

  • overnatting på Makai Bungalows, 7 netter, alle leiligheter har eget bad, kjøkkenkrok, stue og egen uteplass

  • velkomst og avskjedsmiddag

  • lunsj hver dag

  • kakaosermoni på stranda

  • morgenmeditasjon

  • muligheten til å være med på felles tur to av dagene - opp i de canariske fjellene og langs strandpromenaden til sanddynene i Mas Palomaa



Ikke inkludert

  • Flyreise og transport

  • Frokost og middag dag 2-6, det finnes en liten butikk med alt du behøver rett ved. Alle bungalower har eget kjøkken.

  • Egen forsikring


praktisk

Flyreise til Las Palmas, Gran Canaria ordner alle med selv, fra den flyplassen som passer deg best.
Fra flyplassen til Makai bungalows er det ca 30 min med buss eller taxi.

Velkommen til en fantastisk retreat!

Tidligere arrangement: 22. juli
Pranamat Yogaretreat på fjellet 2024