Personvernerklæring
 

Hvordan vi samler inn og oppbevarer data om deg og hvordan du kan fjerne disse dataene.

Innhenting, type opplysninger og hensikt med innhentingen.
Vi samler inn dine personopplysninger fra våre online påmeldingsskjemaer på nettsiden vår yogatid.no.
Det er ditt navn, telefonnummer, e-post, og postadresse.
Vi trenger disse opplysningene for å kunne sende deg faktura og ev. betalingspåminnelser når du har meldt deg på et yogakurs, samt å gi beskjed om endringer i kurs eller andre hendelser hos oss.

Behandlingsansvarlige
Yogatid er to søsterselskaper under samme navn. Nyland Gård AS, avdeling Yogatid, behandler opplysningene for deg som har meldt deg på kurs i Eidsvoll og Nord-Odal og drives av Silje S. Indreeide. Yogatid AS behandler opplysningene for deg som har meldt deg på kurs i Drammen og drives av Sigrun Aaen Holst. Merk at du kan ha dine opplysninger begge steder dersom du har meldt deg på til en av våre felles yogaferier, eller kurs begge steder.

Oppbevaring og tredjepart.
Dine opplysninger vil aldri gis bort til tredjepart. Når vi lager faktura til deg legges personopplysningene dine inn i våre kunde og regnskapssystem som oppbevares på passordbeskyttede lagringsmedium. Våre kunde- og regnskapssystemer er Visma Mamut (Nyland Gård AS, Yogatid –Eidsvoll og Nord-Odal) og Tripletex (Yogatid AS – Drammen) som begge er underlagt GDPR- personvernforskriften, og som er anerkjente aktører i Norge.

Endring eller sletting av personopplysninger.
Du har full rett til når som helst å få endret eller slettet dine personopplysninger hos oss. Det gjør du ved å ta kontakt på e-post til post@yogatid.no. Merk at Yogatid er underlagt norsk regnskapslovgivning etc.


Samtykke Nyhetsbrev og avmelding Nyhetsbrev.
Merk at det sendes ut nyhetsbrev både fra Yogatid i Eidsvoll og Nord-Odal (Nyland Gård AS) og Drammen (Yogatid AS). Dersom du har meldt deg på begge steder mottar du altså to ulike nyhetsbrev. Når GDPR trer i kraft kreves det at du aktivt samtykker til å motta nyhetsbrev. Vi vil derfor i juli 2018 sende ut e-post hvor du aktivt må godkjenne om du fortsatt vil motta nyhetsbrev fra oss. I nyhetsbrevet er det alltid mulig å melde seg av dersom du ikke lenger ønsker å få tilsendt nyheter fra virksomheten. Da slettes din e-post og navn og virksomheten har ikke lenger denne informasjonen tilgjengelig. Det er også mulig å endre personopplysninger dersom du ønsker det.