FAQ:

 


 

 1. Hvordan melder jeg meg på kurs? Finn kurset du vil følge i vår kalender eller under menyen kurs og fyll ut skjema for påmelding der. Du får en bekreftelse på at skjema er sendt umiddelbart og i løpet av en ukes tid får du faktura for kurset på epost. 
   
 2. Har dere gratis prøvetimer? Ja, ved oppstart av nye kurs kan du få første kursgangen som en gratis prøvetime (med forbehold om ledig plass på kurset). Send navn, mobil nr samt hvilket kurs du ønsker å reservere prøvetime på til silje@yogatid.no for Eidsvoll & Nord-Odal eller sigrun@yogatid.no for Drammen.
   
 3. Hvordan fungerer ta igjen ordningen? Det er helt vanlig å miste en eller flere timer i løpet av et kurs. Du kan ta igjen tapt time i forkant eller i etterkant. Snakk med lærer når du er på kurs, så kan du booke deg inn til en erstatningstime. Du kan også bare møte opp til ønsket time, sjekk det er ledig plass med lærer og bli med ved ledig plass. NB: Du må ta igjen innen samme kursperiode. Du kan ikke ta igjen på helgekurs.
   
 4. Hvordan fungerer Tren Mer ordningen? I perioden du er påmeldt kurs hos oss kan du trene ekstra på andre kurs -uten ekstra kostnad. Tren mer timer kan ikke bookes på forhånd. Du møter opp direkte til ønsket time, sjekk det er ledig plass med lærer og bli med ved ledig plass. Du kan ikke trene mer på helgekurs. 
   
 5. Kan jeg ta igjen / trene mer på alle kurs? Du kan trene ekstra / ta igjen på samme nivå eller nivået under. Du er selv ansvarlig for at timen du velger passer ditt nivå. Er du i tvil snakk med læreren din. 
   
 6. Jeg kan ikke komme alle gangene av kurset. Det er helt vanlig å miste en eller flere timer i løpet av et kurs. Du kan ta igjen tapt time i forkant eller i etterkant. Snakk med lærer når du er på kurs, så kan du booke deg inn til en erstatningstime. Du kan også bare møte opp til ønsket time, sjekk det er ledig plass med lærer og bli med ved ledig plass. NB: Du må ta igjen innen samme kursperiode.
   
 7. Hvordan får jeg rabatt på kurs? Skriv i kommentarfeltet hvilken rabatt du skal ha. Dokumentasjon tas med og vises til lærer første kursgang.
   
 8. Ta hensyn i yogarommet: Ingen parfyme- en del kan være følsomme for sterke lukter. Kom i tide, vi starter presis. La det være rolig i yogarommet før vi starter så man får anledning til å falle  til ro før klassen. Legg klokke og mobil til side.
   
 9. Må jeg ha min egen yogamatte? Vi anbefaler at du har din egen yogamatte pga. hygienen. Det er mange mennesker innom i løpet av en uke. Du kan få kjøpt miljøvennlige matter av god kvalitet i studioet. I Eidsvoll & Nord-Odal er det matter til utlån med unntak av til Dynamisk Yoga.