Back to All Events

Yogaferie til Tautra


  • Klostergården Pensjonat Norway (map)

Kortreist og miljøvennlig yogaferie til øya Tautra
Tautra er en liten øy i Trondheimsfjorden der vi skal bo på Klostergården pensjonat. Pensjonatet er ved siden av ruinene av det gamle cistercienserklosteret fra år 1207 og her kan du oppleve den unike atmosfæren på klosterøya i Trondheimsfjorden, kjent for sin historie, vakre natur og sitt rike fugleliv. Gangavstand (2km) til nytt kloster etablert i 2006.
Pris fra 6.900,- alt inkludert

Overnatting & pris
Hvert rom på klostergården er unikt og noen rom har utsikt mot kirkeruinene. Du har tre alternativer:
Overnatting i delt rom med 3-4 personer: 6900,-
Overnatting i dobbeltrom: 7900,-
Overnatting i enkeltrom: 9900,-

Inkludert i prisen:  all yogaundervisning, overnatting og alle måltider. Det er også inkludert ølsmaking med småretter til. Drosje fra Åsen til Tautra den 29. april kl 16.30 og dekkes av Yogatid og samme med drosje fra Tautra til Åsen den 3. mai til tog med avgang 10.28.
Tillegg i prisen for behandlinger og reisen dekkes og ordnes selv.

Hvordan komme seg til Tautra

Bil: E-6 til Åsen. Riksvei 753 mot Frosta, følg riksveien til skilt mot Tautra. På Tautra: Kjør til høyre og et par minutter etter er du fremme.

Tog: til Trondheim Tog fra Trondheim til Åsen (mot Steinkjer). Fra Åsen er det ca 1/2 time med drosje ut til Tautra. Drosjen er inkludert i prisen på kurset, men ikke togbillett.

Fly: til Værnes. Tog til Åsen har avgang 43 minutter over hel time. Fra Åsen bestill drosje til busspris på tlf: 07417 senest dagen før.

Ruinene av et cistercienserkloster fra 1207 er plassert rett ved siden av Klostergården Pensjonat.

Ruinene av et cistercienserkloster fra 1207 er plassert rett ved siden av Klostergården Pensjonat.

Yogaundervisningen
På kurset gjør vi klassisk yoga. Det består av fysiske øvelser som tøyer og styrker og pusteøvelser som gir en friere og mer naturlig pust. Samtidig utforsker vi grunnleggende meditasjon, teknikker for tilstedeværelse, og avspenning.

Du trenger ikke være spesielt myk, og du står fritt til å stå over øvelser grunnet fysiske begrensninger. Du vil likevel få god virkning av yogaen. Kurset er åpent for deg som er ny til yoga og for deg som har praktisert tidligere. Læreren vil tilpasse øvelsene etter den enkeltes behov.

Det blir to yogatimer torsdag - lørdag
Morgenyoga kl 10.00 - 12.00
Ettermiddagsyoga kl 17.00 - 18.45
Ankomstdagen møtes vi til yoga kl 18.00 og siste dagen er det en kort yogaøkt før frokost.

Er vi heldige med været tar vi med noe av yogapraksisen ut.

Er vi heldige med været tar vi med noe av yogapraksisen ut.

Kostholdet. Klostergården Pensjonat får mye ros for maten. Det er fokus på kortreist mat og for å støtte oss med vår yogapraksis vil maten være vegetarisk. De er også flinke til å tilpasse ved forskjellige allergier eller inntolleranser. Gi oss beskjed ved påmelding om du har spesielle kosthensyn.

De som ønsker kan være med på besøk, omvisning og meditasjon med nonnene i Tautra Mariakloster. De åpner for alle, uavhengig av tro eller ikke tro.  Butikk med egenproduserte varer.

De som ønsker kan være med på besøk, omvisning og meditasjon med nonnene i Tautra Mariakloster. De åpner for alle, uavhengig av tro eller ikke tro. Butikk med egenproduserte varer.

Har du noen spørsmål om turen? Send meg gjerne en e-post på silje@yogatid.no eller ring for en prat på 98 04 32 11.

Earlier Event: April 8
Påskeyoga på fjellet - 5 dager
Later Event: September 13
Yogaferie i Syd-Spania