Back to All Events

Yogaferie i Syd-Spania


  • Molino Del Rey , Spania Jorox, 29567 Alozaina, Málaga Spain (map)

Yogaferie i Andalucia -Syd Spania

I fjellene ved naturreservatet Sierra de las Nievas
6 dager fra 26. april - 2.mai 2020

For femte gang reiser vi til dette familiedrevet yogasenter bygget på to gamle vannmølle-ruiner i naturreservatet Andalucia i Syd-Spania. Senteret har blitt kåret til en av de ti beste stedene i verden å ha yogaferie. En gren av elven `Rio Grande`springer ut ved inngangen til senteret og gir flotte bademuligheter mens en kjenner lukten fra fjellblomster. Høsten har et stabilt varmt klima.

De vakre hulene finnes i hele området og gir stedet sin spesielle atmosfære. Noen av dem er en integrert del av senteret. I hulene finner du både fredfyllte meditasjonsrom og et saltvannsbasseng uten klor.

_MG_9440.JPG

Påmelding og pris

Priser inkluderer kost, losji og yogaundervisning.

Pris i dobbeltrom kr. 10.600,-* (2000,-kr i depositum faktureres ved påmelding, 3300,-kr faktureres i april 2020 og 540,- Euro betales til Molino del Rey ved ankomst)

Pris i kongesuiten kr. 11.700-* (2000,-kr i depositum faktureres ved påmelding, 3800,-kr faktureres i april 2020 og 600,- Euro betales til Molino del Rey ved ankomst) Kongesuiten har dobbeltseng og passer best for et par eller venner som kjenner hverandre godt. Den har en vakker glass-veranda/ vinterhage og sattelitt-tv/dvd. Skriv om dere ønsker suiten i kommentarfeltet/ og navnet på den du deler med.

Pris i enkeltrom kr. 13.100,- * (2000,-kr i depositum faktureres ved påmelding, 4300,-kr faktureres i april 2020 og 690,- Euro betales til Molino del Rey ved ankomst) Det finnes kun to plasser i enkeltrom, -ved påmelding skriv enkeltrom i kommentarfeltet.

Prisen inkluderer ikke reise og transport. Massasje, behandlinger ekstra drikke som brus/vin, og badstue kommer også utenom.

(* Totalprisene er estimert ut i fra valutakurs pr. 23.04 2019 og totalprisen kan derfor avvike noe. Faktura av april 2020 vil justeres i forhold til gjeldende valutakurs av april2020.)

Knapp til påmelding nederst på siden.

Se denne nydelige presentasjonen av Yogaretreaten i våre hjerter.


Undervisningen: 

Sigrun og Liv gir deg påfyll og inspirasjon gjennom 2 økter undervisning i klassisk yoga morgen og ettermiddag. Alle med interesse for klassisk yoga og ønske om å lære mer kan delta. Du trenger ikke være spesielt smidig eller godt trent.

Morgenøkten består av primært fysisk yoga, deriblant solhilsen, styrkende øvelser, balanse og strekkstillinger, og  i tillegg fokus på pust og tilstedeværelse.
Ettermiddagsøkten består av yoga nidra- dybdeavspenning, meditasjon og øvelser fra det klassiske yogaprogrammet, – dvs statiske stillinger som tøyer ut.

Senteret har et vakkert stort yogarom med alt vi trenger av yogautstyr. Rommet er hugget ut i fjellet med vinduer fra gulv til tak, utsikt tvers over dalen, og en dør som leder til stillheten i de naturlige hulene i fjellet bak.

Noen av dagene vil vi ha noe mer opplegg. Dette vil være frivillig å delta på. Det kan være foredrag om pust – kontra stress, ledet utendørs meditasjon, kirtan – sangmeditasjon, felles utflukt eller annet.

Maten: 

Den  vegetariske buffeen som serveres to ganger om dagen er variert og smakfull. Frokostbuffeen serveres i etterkant av morgenyogaen og består av et utvalg frukter, mùsli, supergod havregrøt, egg fra egne høner servert på mange måter, brød, spanske oster, syltetøy mm. Middagen serveres i etterkant av ettermiddagsyogaen, har flere deilige retter og dessert. Midt på dagen er det satt fram mat som man har mulighet til å forsyne seg av selv, og det er tilgang til enkle snacks.

Fritid: 

Dagen ellers kan du tilbringe slik du selv vil, gjennom turer i naturreservatet, utforsking av området og de nærliggende landsbyer som blant annet vakre Ronda og sjarmerende Alozaina, eller benytte en av senterets fasiliteter,  som f.eks massasje, reiki, basseng eller badstue.


Losji:

Du vil bo i trivelige dobbeltrom med bad. Alle rommene har sin egen spesielle atmosfære. Enkeltrom kan bestilles mot et tillegg i prisen.

Om transport:

Fly til Malaga flyplass. Ca en times kjøretur fra flyplassen til Molino del Rey senteret. Det anbefales å leie bil, det er billigere enn å ta taxi og i tillegg har man da mulighet for å utforske området. Er man ute i god tid med å bestille flybillett og i tillegg deler bil med noen av de andre deltakerene kan transporutgiftene bli ca 2000-3000,- nok. Man kan bestille taxi gjennom oss til ca 80 Euro en vei.

Påmelding: Ved påmelding faktureres et depositum på kr. 2000,-.  Depositumet betales ikke tilbake ved avmelding. Ved påmelding etter 1.april 2020 faktureres depositum og betaling nr. to samtidig. Ingen påmeldingsfrist, men vi anbefaler å være tidlig ute for å garantere deg plass. Maks 20 deltakere.

Earlier Event: April 29
Yogaferie til Tautra
Later Event: October 24
Indiatur i 2020