Back to All Events

Indiatur i 2020


  • Rikhiapeeth Rikhiapeeth Hazaribagh, JH India (map)

India november 2020, dato ikke satt enda.

Vi skal besøke Rhikiapeeth, et lite ashram (yogasenter) i staten Jharkand. I tilegg planlegger vi noe sightseeing i samarbeide med India Reiser.

Vær innstilt på enkel overnatting, enkle doer/dusjer og enkel mat. Det er en fordel å legge mobiltelefonen til side. Klærne bør være konservative.

Vi vil ha ca 14 dager i ashrammet. Ca 7 dager går til å delta på et kurs og resten til å leve ashram liv. I perioden man går på kurs vil det være mye praksis, med fysiske øvelser, pust, meditasjon, chanting og dybdeavspenningen yoga nidra. I denne perioden har man flere pauser og mer fritid. 

På en typisk dag med ashram liv gjør du praksis selv på morgenen. Så har du en liten jobb (10 min) morgen vask et eller annet sted i sove-bygget. Så er det en enkel frokost. Formiddagen gjør man karma yoga. Lunsj. En time eller to fri etter lunsj. Ny økt med karma yoga. Middag. Ashrammet samles til chanting og kirtan på kvelden.

Karma yoga -gjøre en jobb uten tanke på egen vinning. I praksis kan dette bety rengjøring, kontor arbeid, pakking av prasad (gave-pakker som blir delt ut under store festivaler), kosting, kutte grønnsaker, rydde, bidra på klinkken, el). Les mer om ashrammet Rikhiapeeth her.

Mer informasjon om turen kommer i løpet av høsten.

Vi er maks 15 stk på denne turen. Har du spørsmål kan du skrive til silje@yogatid.no eller ringe Silje på 98 04 32 11.

Earlier Event: September 13
Yogaferie i Syd-Spania