Back to All Events

Indiatur i 2020


 • Rikhiapeeth Rikhiapeeth Hazaribagh, JH India (map)

India 8. - 30. november 2020

Vi skal besøke Rhikiapeeth, et lite ashram (yogasenter) i staten Jharkand. Her blir vi i to uker. I tillegg har vi et samarbeide med India Reiser og skal bruke noen dager på å besøke Taj Mahal, Jaipur og Delhi.

I ashrammet:

Vær innstilt på enkel overnatting, enkle doer/dusjer og enkel mat. Det er en fordel å legge mobiltelefonen til side. Klærne bør være konservative.

Vi vil ha ca 14 dager i ashrammet. Ca 7 dager går til å delta på et kurs og resten til å leve ashram liv. I perioden man går på kurs vil det være mye praksis, med fysiske øvelser, pust, meditasjon, chanting og dybdeavspenningen yoga nidra. I denne perioden har man flere pauser og mer fritid. 

På en typisk dag med ashram liv gjør du praksis selv på morgenen. Så har du en liten jobb (10 min) morgen vask et eller annet sted i sove-bygget. Så er det en enkel frokost. Formiddagen gjør man karma yoga. Lunsj. En time eller to fri etter lunsj. Ny økt med karma yoga. Middag. Ashrammet samles til chanting og kirtan på kvelden.

Karma yoga -gjøre en jobb uten tanke på egen vinning. I praksis kan dette bety rengjøring, kontor arbeid, pakking av prasad (gave-pakker som blir delt ut under store festivaler), kosting, kutte grønnsaker, rydde, bidra på klinkken, el). Les mer om ashrammet Rikhiapeeth her.

Bilder fra Indiatur i 2017, først på Gardermoen på vei til, så i Deoghar på vei hjem igjen.

Sightseeing og yoga:

Når vi først er i India gir det mening å bruke noen dager på å få en smakebit av Indias kulturskatter. Vi vil kombinere dette med en daglig yogapraksis ute i hagen eller hotell-taket der vi bor. Vi skal oppleve Delhi, Agra og Jaipur -også kjent som The Golden Triangle. Mer detaljer om dette kommer snart.

Vi er maks 15 stk på denne turen.

Enerom: I ashrammet kan jeg ikke love enerom, men vi kan be om det. Det vil ikke koste noe ekstra. Sist tur vi hadde fikk alle enerom. Vi har fem overnattinger i regi av India Reiser i Delhi, Agra og Jaipur. Ønsker du enerom på hotellene her koster det 2805,- ekstra.

Betaling:

 1. Ved påmelding betales et depositum på 2400,-

 2. Februar 2020 betales 12.600,-

 3. August 2020 betales 16.995,- direkte til India Reiser

Inkludert i prisen:

 • alle måltider

 • overnatting

 • fly

 • guide

 • taxi, rikshaw og togbilletter lokalt i India

 • engelsk guide og inngang til alle monumenter

 • yogakurs i ashrammet

Ikke inkludert i prisen er reiseforsikring og det anbefaler vi at du har. Vi vil kjøpe inn noe felles drikke i løpet av reisen, men ellers er drikke til maten noe man dekker selv.

Ønsker du kun å være med til ashrammet? Du kan ordne fly selv og møte oss på avtalt hotel i Delhi. Så ordner vi togbilletter sammen med resten av gruppen. Da betaler du 13.900,- for kurs i ashrammet og tog.

Har du spørsmål kan du skrive til silje@yogatid.no eller ringe Silje på 98 04 32 11.

NB: Med forbehold om liten forandring i program og datoer. Vi må tilpasse turen til ashrammets program for kurs og togrutene til Rikhia, så datoene blir ikke spikret før i slutten av 2019.


Earlier Event: September 13
Yogaferie i Syd-Spania