Back to All Events

Luksusferie Sol og Yoga på Gran Canaria


  • Radisson Blu Resort Gran Canaria Bco. de la Verga, s/n 35120 Arguineguin, Las Palmas, Spania Spain (map)

Unn deg en fantastisk yogaferie på femstjerners spahotell, og bo som en stjerne i store luksus- leilighetssuiter med havutsikt til en pris du ikke kan gå glipp av !

Herlig mild og blid yoga: 

Sigrun gir deg påfyll og inspirasjon gjennom 2 økter yoga morgen og ettermiddag. Sigrun har sin bakgrunn i den helhetlige klassiske yogaen, hvor pust, avspenning og tilstedeværelse gir mer nærvær og balanse i eget liv. Hun henter også inspirasjon fra yin yoga og dynamisk yoga.

Alle kan delta. Sigruns undervisning er er enkel og lettfattelig, samtidig spekket med de små detaljer som gjør yogaen inspirerende og fordypende også for deg som har praktisert lenge.

5E8A0190.jpg

Morgenøkten setter i gang energien, og foregår i et luftig rom med høyt under taket og direkte utgang til det vakre parkanlegget.
Ettermiddagsøkten foregår ute i det nydelige haveanlegget og består av avspenning, og gode strekkøvelser fra klassisk yoga og yin yoga. Økten avsluttes med en enkel meditasjon i det fri.


IMG_20181231_184708381.jpg

Påmelding og pris

Priser inkluderer halv-pensjon, overnatting i luksus-suiter og yogaundervisning. Flybilletter bestilles og betales av hver enkelt deltager.

Dobbeltrom i stor luksus suite for 2 personer: 4 stk really early bird pris kr. 12.000,- til utsolgt eller senest innen 1. august 2019, 4 stk early bird til utsolgt eller senest innen 1. september 13.000,- og full pris 14.000

Enkeltrom med eget bad i stor luksus suite for 3 personer: 6 stk early bird pris 14.500 til utsolgt senest innen 1. august 2019, 3 stk early bird til utsolgt senest innen 1. september 15.500, og full pris 16.500,-

Ved påmelding faktureres 2500,-kr i depositum. Restbeløpet fordeles på to fakturaer 15.november 2019 og 15. januar 2020. Depositum tilbakebetales ikke ved avmelding.

Knapp til påmelding nederst på siden.

Rad-gran-canarian-ext-archi-piscine-jardin-VIEWS-439p.jpg

Fritid: 

Hotellet ligger rett ved stranden i utkanten av Arguineguin, opprinnelig en fiskerlandsby. Sydkysten av Gran Canaria har stabilt solfylt klima med over 300 soldager i året. I mars er det godt og varmt. Du vil ha fri formiddagene og har anledning til å tilbringe dagen som du vil. Arguineguin og Patalavaca har flere strender å by på, alle med sine særegne kvaliteter, og flere av dem i umiddelbar gangavstand fra hotellet. Amfi del Mar med sin hvite sandstrand, minigolf, vannsportsaktiviter, shopping og restauranter ligger 5 minutters gange unna.

Rad-gran-canarian-1BEDSUITE-519-156p.jpg

Sydkysten.

Det er lett å reise med buss eller taxi til alle sydkystens byer, fra Playa Ingles med sitt natteliv, Maspalomas med sandynene og 3 mil strand, til det intime Puerto Mogan med sine blomsterpyntede hus. For den fjellvante er det gode stier å gå innover åsryggene og fjellene i innlandet fra Arguineguin. En fin runde på et par timer inn til Sukkertoppen. Du kan også leie bil billig og kjøre på et par timer inn til midten av øya og se et fantastisk vilt og vakkert landskap med mandelblomstring og Rock Nublo.

Ved nok interresse setter vi opp en felles tur inn i landet, med lunsj og vin.

Spaanlegget

Du har full tilgang til å benytte hotellets spa avdeling og treningsrom. Dyktige terapeuter tilbyr det du måtte ønske innen massasje og skjønnhetsbehandlinger.

Maten: 

Prisen inkuderer frokost og middagsbuffeter. Radisson Blue Arguineguin tilbyr nydelig mat, med mye sunne og grønne alternativer, deserter og lekkerbiskener. Du bekoster selv drikke. Lunsj er ikke inkludert, da du har formiddagene fri til å utforske omgivelsene. Lunsjen kan nytes i hotellets alacarte restaurant, eller ta en avstikker langs strandpromenaden fra Patalavaca til Arguinguin, med en av mange gode spisesteder.

Rad-gran-canarian-resto-la-canaria-070p-v2.jpg
Radisson Blu Resort Gran Canaria-49.jpg

Luksus suiter

Du vil bo i luksuriøse leilighets-suiter med egen balkong. Du vil bo i dobbeltrom eller enkeltrom, med privat bad, balkong og garderobe, samt ha tilgang til en stor og luftig stue og kjøkkenavdeling. Alle leilighetene har en moderne atmosfære og noen av dem har privat jacuzzi på balkongen. Suitene med dobbeltrom passer godt for et par eller gode venner. Suitene som har enkeltrom gir deg både ditt privatliv med ditt eget store bad og balkong og muligheten for å være sosial sammen med andre deltakere i de herlige fellesarealer. Dersom man er fler enn tre som reiser sammen, vil det være gode muligheter for å dele en stor suite. Ta direkte kontakt med sigrun@yogatid ved interresse for å være fler enn tre i en suite.

Hotellets egen video. Her får du blant annet et godt inntrykk av de store luksus leiligheter vi vil bo i, og hotellets plassering rett på stranden.

Om transport:

Fly til Las Palmas airport. Du bestiller selv dine flybilletter, slik har mulighet til å forlenge reisen dersom du ønsker. Det er førti minutters kjøretur fra flyplassen til Hotellet. Vi er behjelpelige med å arrangere transport fra flyplassen til hotellet for de som kommer med samme fly.

Påmelding: Påmeldingen er bindende. Ved påmelding faktureres et depositum på kr. 2500,-. Depositumet betales ikke tilbake ved avmelding. Det resterende fordeles på to fakturaer 15. november 2019, og 15. januar 2020. Du må ha din egen reiseforsikring.

Rad-gran-canarian-ext-archi-piscine-jardin-223p.jpg
Earlier Event: November 1
YOGAtidWEEKEND på Holmen fjordhotell
Later Event: April 8
Påskeyoga på fjellet - 5 dager