Back to All Events

Yogaferie i Syd-Spania


  • Molino Del Rey , Spania Jorox, 29567 Alozaina, Málaga Spain (map)

Yogaferie i Andalucia -Syd Spania

I fjellene ved naturreservatet Sierra de las Nievas
6 dager fra 29.september - 5. oktober

For fjerde gang reiser vi til dette familiedrevet yogasenter bygget på to gamle vannmølle-ruiner i naturreservatet Andalucia i Syd-Spania. Senteret har blitt kåret til en av de ti beste stedene i verden å ha yogaferie. En gren av elven `Rio Grande`springer ut ved inngangen til senteret og gir flotte bademuligheter mens en kjenner lukten fra fjellblomster. Høsten har et stabilt varmt klima.

De vakre hulene finnes i hele området og gir stedet sin spesielle atmosfære. Noen av dem er en integrert del av senteret. I hulene finner du både fredfyllte meditasjonsrom og et saltvannsbasseng uten klor.

_MG_9440.JPG

Påmelding og pris

Priser inkluderer kost, losji og yogaundervisning.

Pris i dobbeltrom kr. 10.600,-* (2000,-kr i depositum faktureres ved påmelding, 3300,-kr faktureres i april 2019 og 540,- Euro betales til Molino del Rey ved ankomst)

Pris i kongesuiten kr. 11.700-* (2000,-kr i depositum faktureres ved påmelding, 3800,-kr faktureres i april 2018 og 600,- Euro betales til Molino del Rey ved ankomst) Kongesuiten har dobbeltseng og passer best for et par eller venner som kjenner hverandre godt. Den har en vakker glass-veranda/ vinterhage og sattelitt-tv/dvd. Skriv om dere ønsker suiten i kommentarfeltet/ og navnet på den du deler med.

Pris i enkeltrom kr. 13.100,- * (2000,-kr i depositum faktureres ved påmelding, 4300,-kr faktureres i april 2018 og 690,- Euro betales til Molino del Rey ved ankomst) Det finnes kun to plasser i enkeltrom, -ved påmelding skriv enkeltrom i kommentarfeltet.

Prisen inkluderer ikke reise og transport. Massasje, behandlinger ekstra drikke som brus/vin, og badstue kommer også utenom.

(* Totalprisene er estimert ut i fra valutakurs pr. 15.01.2019 og totalprisen kan derfor avvike noe. Faktura av april 2019 vil justeres i forhold til gjeldende valutakurs av april 2019. )

Knapp til påmelding nederst på siden.

Se denne nydelige presentasjonen av Yogaretreaten i våre hjerter.


Undervisningen: 

Silje og Sigrun gir deg påfyll og inspirasjon gjennom 2 økter undervisning i klassisk yoga morgen og ettermiddag. Alle med interesse for klassisk yoga og ønske om å lære mer kan delta. Du trenger ikke være spesielt smidig eller godt trent.

Morgenøkten består av primært fysisk yoga, deriblant solhilsen, styrkende øvelser, balanse og strekkstillinger, og  i tillegg fokus på pust og tilstedeværelse. Du kan velge mellom en mer dynamisk morgenøkt utendørs, eller en roligere yogaøkt som også passer for deg som er senior eller som trenger mildere yoga.
Ettermiddagsøkten består av yoga nidra- dybdeavspenning, meditasjon og øvelser fra det klassiske yogaprogrammet, – dvs statiske stillinger som tøyer ut.

Senteret har et vakkert stort yogarom med alt vi trenger av yogautstyr. Rommet er hugget ut i fjellet med vinduer fra gulv til tak, utsikt tvers over dalen, og en dør som leder til stillheten i de naturlige hulene i fjellet bak.

Noen av dagene vil vi ha noe mer opplegg. Dette vil være frivillig å delta på. Det kan være foredrag om pust – kontra stress, ledet utendørs meditasjon, kirtan – sangmeditasjon, felles utflukt eller annet.

Maten: 

Den  vegetariske buffeen som serveres to ganger om dagen er variert og smakfull. Frokostbuffeen serveres i etterkant av morgenyogaen og består av et utvalg frukter, mùsli, supergod havregrøt, egg fra egne høner servert på mange måter, brød, spanske oster, syltetøy mm. Middagen serveres i etterkant av ettermiddagsyogaen, har flere deilige retter og dessert. Midt på dagen er det satt fram mat som man har mulighet til å forsyne seg av selv, og det er tilgang til enkle snacks.

Fritid: 

Dagen ellers kan du tilbringe slik du selv vil, gjennom turer i naturreservatet, utforsking av området og de nærliggende landsbyer som blant annet vakre Ronda og sjarmerende Alozaina, eller benytte en av senterets fasiliteter,  som f.eks massasje, reiki, basseng eller badstue.


Losji:

Du vil bo i trivelige dobbeltrom med bad. Alle rommene har sin egen spesielle atmosfære. Enkeltrom kan bestilles mot et tillegg i prisen.

Om transport:

Fly til Malaga flyplass. Ca en times kjøretur fra flyplassen til Molino del Rey senteret. Det anbefales å leie bil, det er billigere enn å ta taxi og i tillegg har man da mulighet for å utforske området. Er man ute i god tid med å bestille flybillett og i tillegg deler bil med noen av de andre deltakerene kan transporutgiftene bli ca 2000,- nok. Man kan bestille taxi gjennom oss til ca 70 Euro en vei.

Påmelding: Ved påmelding faktureres et depositum på kr. 2000,-.  Depositumet betales ikke tilbake ved avmelding. Ved påmelding etter 1.april 2019 faktureres depositum og betaling nr. to samtidig. Ingen påmeldingsfrist, men vi anbefaler å være tidlig ute for å garantere deg plass. Maks 20 deltakere.

Earlier Event: August 5
Yoga Intensiv Kurs på Trautskogen
Later Event: November 1
YOGAtidWEEKEND på Holmen fjordhotell