Back to All Events

Yoga Intensiv Kurs på Trautskogen


  • Trautskogen 167 Fv228 Hedmark, 2123 Norge (map)
5E8A7416 as Smart Object-1.jpg
 

Velkommen til helgekurs på småbruket Nyland på Trautskogen

Et lite og intimt kurssenter i hjertet av Hedmarks skoger, ved fullt kurs er vi 10 stk. Dette gir god kontakt mellom lærer og yogautøver, fin gruppedynamikk og individuell oppfølging.

Maten

Vi har en økologisk grønnsaksåker vi spiser fra og vil bruke egg og honning fra egne dyr. Maten vil være vegetarisk med bruk av egg og melkeprodukter. Vi kan tilrettelegge for veganere. Gi beskjed ved allergier, ofte pleier vi å kunne tilrettelegge for det. 

 
 

Kursstedet

Yogarommet er fullt utstyrt med tykke futonmatter, tynne økologiske stickymatter, puter, pledd og krakker. Ellers er standarden enkel, som på en hytte eller i et tradisjonelt yogaashram i India. Dette gir muligheten til å praktisere en av de viktigste yogiske prinsippene; det å leve enkelt. Om du ikke er klar for utedo og vaskevannsfat/campingdusj er det fullt mulig å bli med på kurset uten overnatting, daglig 10.00 - 16.00.

 

Yoga

 

Silje underviser i klassisk yoga der vi har fokus på pust, avspenning og meditasjon i tillegg til de fysiske øvelsene. Det vil også bli noe bruk av mantra, potente lydvibrasjoner, for å  harmonisere kropp og sinn. Åpent nivå, passer både nybegynnere og deg som vil fordype deg mer i klassisk yoga. Det blir satt av tid hver dag til teori med temaene:

  1. Vårt nervesystem og yoga
  2. Pustens fysiologi og yogapust
  3. Yogafilosofi
  4. Yogisk mat
  5. Chakrasystemet
  6. Yoga i hverdagen

Pris:
5400,- inkludert kost, yogaundervisning og enkelt overnatting i delt rom
3400,- inkludert yogaundervisning daglig 10.00 - 16.00 og lunsj hver dag
1900,- enkeltromstillegg, vi har kun et enkeltrom

For deg som overnatter vil det bli noe karmayoga. Det innebærer ca 1 1/2 time hver dag der du hjelper med gjøremål for at kurset skal gå rundt. Det kan være hjelp på kjøkkenet, jobbing i grønnsakshagen, rengjøring av yogarom, og lignende. 

 

 
Later Event: September 23
Spania