Back to All Events

Helgekurs på Finnskogtoppen


  • Finnskogtoppen Vælværehotell Norway (map)

Helgekurs 16. – 18. november

Bli med Yogatid til velværehotellet Finnskogtoppen som ligger vakkert til i hjertet av Finnskogen (ca to timer fra Oslo). Stedet der alt er til for å gjøre deg vel. Du finner naturlig, god mat på menyen. Yoga er et fantastisk verktøy for å finne ro, og komme i kontakt med seg selv og omgivelsene. Nyt dager på Finnskogen med skjerpet oppmerksomhet både for naturen, deg selv og menneskene rundt deg.

Pris: 4700,-. 

Inkludert i prisen:  all undervisning (til sammen 8 timer), helpensjon, fri benyttelse av kaffe-, te- og fruktbar og overnatting i dobbeltrom. Ønsker du enkeltrom kommer 200,- kr pr natt i tillegg, ønsker du suite koster det 500,- ekstra pr natt. Ved påmelding faktureres 1000,- kr i depositum. Resten fakturereres i slutten av oktober. Inkluderer bruk av alle fasiliteter som basseng, boblebad, kneipbad, dampbad og badstue. Fri Wifi og lademulighet til din elbil. 

Terapeutene på Finnskogtoppen tilbyr deg et stort utvalg av behandlinger. Alt fra massasje, hud og fotpleie til spabehandlinger. Behandlinger koster ekstra.

Yogaundervisningen

På kurset gjør vi klassisk yoga. Det består av fysiske øvelser som tøyer og styrker og pusteøvelser som gir en friere og mer naturlig pust. Samtidig utforsker vi grunnleggende meditasjon, teknikker for tilstedeværelse, og avspenning.

Du trenger ikke være spesielt myk, og du står fritt til å stå over øvelser grunnet fysiske begrensninger. Du vil likevel få god virkning av yogaen. Kurset er åpent for deg som er ny til yoga og for deg som har praktisert tidligere. Læreren vil tilpasse øvelsene etter den enkeltes behov.

Dagsprogram fredag

13.00 – 14.00 Lunsj

14.00 – 16.00 Lande på stedet, benytte seg av basseng, behandlinger, gå tur, ol.

16.30 – 18.15 Enkelt fysisk yogaprogram og avspenning.

18.30 – 19.30 Middag

Dagsprogram lørdag

07.30 – 08.45 Fysisk yoga, pusteøvelser og meditasjon.

09.00 – 10.00 Frokost

10.00 – 12.00  Mulighet for felles tur arrangert av Finnskogtoppen / fritid

12.15 – 12.45  Dybdeavspenningen yoga nidra

13.00 – 14.00 Lunsj

16.30 – 18.15 Fysisk yoga, pusteøvelser og meditasjon

18.30 – 19.30 Middag

Dagsprogram søndag

07.30 – 08.45 Fysisk yoga, pusteøvelser og meditasjon

09.00 – 10.00 Frokost

10.00 – 11.30 Pakke ut av rommene. Gå en tur / fritid

11.30 – 12.45  Rolig fysisk yoga og dybdeavspenningen yoga nidra

13.00 – 14.00 Lunsj & felles avslutning av helgen.

Kostholdet. Finnskogtoppen får mye ros for maten. Basis i et balansert kosthold er variasjon og regelmessighet. Hvert individ er unik og har ulike behov når det gjelder både næring og energi. Derfor er Finnskogtoppens kosthold utarbeidet slik at den som ønsker å spise vegetarisk kan gjøre det – og de som ønsker kjøtt og fisk gjør det. Her har du mulighet å skape din egne tallerken, fargerik og velsmakende. De er også flinke til å tilpasse ved forskjellige allergier eller inntolleranser. Gi oss beskjed ved påmelding om du har spesielle kosthensyn.

Later Event: April 17
Påskeyoga på fjellet - 5 dager