Yoga for Barn

Yoga for barn 3 – 6 år: Gjennom lek og eventyr skal barna oppdage seg selv, utvikle kroppsbeherskelse, motorikk, balanse og stabilitet. De skal introduseres til enkle pusteteknikker og avspennings øvelser. Det er fokus på trivsel, oppdagelse og mestring.

Yoga for barn 7-11 år: Kurset består av fysisk aktiviteter hvor barna kan oppdage og utfordre kroppene sine gjennom utførelse av kroppsbevegelser kjent som asanas. De fysiske øvelsene skal hjelpe barna å utvikle kroppsbeherskelse, balanse, stabilitet og økt smidighet. Barna kan få låst opp unødvendige spenninger i kroppen og oppleve at de får forbedret konsentrasjon. Kurset legger vekt på velvære for barnet og utvikling av egenskaper som større tålmodighet, bedre selvkontroll og mer selvbevissthet.

Foreldre kan bli med inn i yogarommet, men vi anbefaler at de venter i gangen rett utafor. Ofte blir barna mer med på yogaleken uten mor eller far tilstede.

Yogalek for familie: Yogalek er en morsom time hvor foreldre og barn lærer å leke sammen med yogaøvelser. Yogalek er med på å bygge mestringsfølelse, tillit og felleskap. Man trenger ingen forkunnskap for å delta. Passer for foreldre med barn fra 5 år. Mer informasjon om tid og pris kommer snart.