TA IGJEN ORDNING

Vi har en fleksibel ta igjen – ordning. Når du går på kurs hos oss er du reservert plass på det kurset du er påmeldt. I løpet av en kursperiode er det vanlig å ikke kunne komme en gang eller flere. Da kan du ta igjen tapt kursgang på andre kurs, på samme nivå eller nivået under.

For deg som jobber turnus, har små barn eller andre forpliktelser gir dette muligheten til å få med deg alle kursgangene du har betalt for.

Du kan ta igjen tapte timer både i Nord-Odal og Eidsvoll.


GRATIS PRØVETIME

Første kursgang av kurset kan man få som en gratis prøvetime. Dette er en fin anledning til å finne ut om yoga er noe du vil bruke tid og penger på. Prøvetimer gis med forbehold om ledig plass på kurs. Om kurset blir fulltegnet mister man prøvetimen.

Bestill prøvetime:
Send navn, telefonnummer og hvilket kurs du ønsker prøvetime på til Silje på 98 04 32 11 eller silje@yogatid.no


GAVEKORT 

Gled en du har kjær med et gavekort til yoga. 

  • Velg mellom gavekort på full kursavgift eller et valgfritt beløp.
  • Gavekortet kan benyttes til alle våre ulike typer yogakurs. Gavekortet må benyttes innen 12 mnd. 
  • Gavekort bestilles via påmeldingsskjemaet.

Slik fungerer det: Mottaker av gavekortet melder seg på ønsket kurs via nettsiden, og skriver den unike gavekortkoden i kommentarfeltet sammen med  beløpet på gavekortet. Vi trekker da gavekortbeløpet fra totalprisen på kurset.


TREN MER  

I perioden du er påmeldt kurs hos oss kan du trene ekstra på andre kurs, såfremt det er ledig plass.

I Eidsvoll er det en tavle rett innafor døra i gangen oppe. Her står det tydelig markert hvor mange ledige plasser det er på kurset som går. Skriv deg på lista og bli med på timen. Er det ikke flere plasser markert som ledige må du vente med å gå inn i yogarommet til du har pratet med læreren og ser det er ledig plass, elever med fast plass på kurset har første prioritet.