Om oss i

Yogatid

Vår visjon • Yogaretning • Lærere

Untitled_HDR2.jpg
 

Vår visjon

Vi samarbeider om yogafaglig utvikling og drar erfaring av hverandre. Vi jobber for at Yogatids lærere skal gi trygg, god og utviklende undervisning. Lærerne våre skal være lydhøre og følsomme for gruppens nivå, men gi en god progresjon gjennom et kursløp. Vi ønsker å vise deg yogaens gode verktøy, og at du skal kunne dra nytte av det i din hverdag.

 
 

Yogaretning

Ved Yogatid underviser vi hovedsakelig i klassisk yoga, innen retningen Satyananda yoga. Satyananda yoga er oppkalt etter en mann med samme navn, og han var en av de første som brakte yoga til vesten. Gjennom grunnleggingen av Bihar School of Yoga fikk han særlig stor innvirkning på yoga i Skandinavia og Europa.

Klassisk yoga er helhetlig, og består av:

  1. Fysiske øvelser som både styrker og tøyer ut.
  2. Pusteteknikker som gir energi og klarhet.
  3. Avspenningsteknikker som gir deg hvile og nytt overskudd.
  4. Konsentrasjonsøvelser og meditasjon som gir økt tilstedeværelse.


Klassisk yoga kan praktiseres av alle uansett alder, kjønn eller hvilken fysisk form du er i. Hos Yogatid får du følge din egen utvikling både fysisk og mentalt. Undervisningen  følger en progresjon, hvor læreren er opptatt av å tilpasse undervisningen etter både gruppens og den enkeltes behov. Vi tilpasser den klassiske yogaen slik at vi har egne kurs i senioryoga, yoga for gravide og mor & barn. Klassisk yoga kan være både meditativ & rolig og mer dynamisk & kraftfull.

Vi har kurs i noen andre yogagrener også, se kurs eller helgekurs for mer info om det.

 

 

 

 

 
SY3A2962-22.jpg
 
 

Om Yogatid

Yogatid-grunderne er Sigrun Aaen Holst og Silje S. Indreeide. De ble kjent under Yogalærerutdanningen og startet sammen opp med Yoga for bedrifter i 2010.

Vi samarbeider om yogafaglig utvikling og drar erfaring av hverandre. Vi jobber for at Yogatids lærere skal gi trygg, god og utviklende undervisning. Lærerne våre skal være lydhøre og følsomme for gruppens nivå, men gi en god progresjon gjennom et kursløp. Vi ønsker å vise deg Yogaens gode verktøy, og at du skal kunne dra nytte av det i din hverdag.

Yogaøvelsene har blitt brakt videre fra lærer til elev gjennom tusener av år. Dette gjør det til en levende tradisjon der øvelsene man sitter igjen med er godt utprøvd og med god virkning. Yogaens verktøykasse er en utmerket hjelp i en moderne hverdag.

 
 

Yogalærere