Spesialtilbud Drammen

KLIPPEKORT

Trenger du fleksibilitet?

På enkelte av våre kurs kan du, hvis du ikke ønsker å bestille fast plass, benytte klippekort. Timene er markert  med grå farge i timeplanen.

Klippekortet er personlig og varer i 12 mnd fra kjøpsdato. Det består av 10 klipp. Du trenger ikke huske på å ta med deg klippekortet. Når faktura på klippekortet er betalt registreres du på en klippekortliste som finnes i studioet. Når du kommer til klassen, informerer du læreren om at du benytter deg av klippekort. Læreren vil da føre deg opp på listen, og markere hvor mange klipp du benytter avhengig av lengden på klassen.

Pris for klippekort er 2250,-GAVEKORT 

Gled en du har kjær med et gavekort til yoga. 

  • Velg mellom gavekort til 400,- 600,- eller 800 kr,- eller valgfritt beløp.

  • Gavekortet kan benyttes til alle våre ulike typer yogakurs. Gavekortet må benyttes innen 12 mnd.

  • Gavekort bestilles via påmeldingsskjemaet.

Slik fungerer det: Mottaker av gavekortet melder seg på ønsket kurs via nettsiden, og skriver den unike gavekortkoden i kommentarfeltet sammen med  beløpet på gavekortet. Vi trekker da gavekortbeløpet fra totalprisen på kurset.

Vil du heller kjøpe et bestemt kurs i gave? Ta kontakt på mail sigrun@yogatid.no


TA IGJEN / TREN MER  

Tren mer -ordning. Alle som har kjøpt fast plass på et kurs kan ta igjen tapte timer, og i tillegg trene mer på alle andre timer i ukedagene i den perioden man er påmeldt. Dette gir deg ubegrenset tilgang til våre kurs og den største fleksibilitet.

Vi har en fleksibel ta igjen – ordning. Når du går på kurs hos oss er du reservert plass på det kurset du er påmeldt. I løpet av en kursperiode er det vanlig å ikke kunne komme en gang eller flere. Da kan du ta igjen tapt kursgang på andre kurs, på samme nivå eller nivået under. Du kan også ta igjen på forhånd.

For deg som jobber turnus, har små barn eller andre forpliktelser gir dette muligheten til å få med deg alle kursgangene du har betalt for.

Ta igjen timer kan bookes på forhånd. Skal du trene mer møter du opp direkte på ønsket time og ser om det er ledig plass.
SNAKK ALLTID MED LÆREREN FØR DU GÅR INN I YOGAROMMET.

Hvordan fungerer det?

  • Du må ta igjen timen innen pågående kurssemester.

  • Du kan ikke ta igjen på kurs i helgene.

  • Du kan ta igjen på tilsvarende timer, eller på nivået under

Hvordan booke ta igjen time? Du avtaler erstatningstime med din lærer når du er på kurset ditt. Lærer vil da føre deg opp på listen på ønsket time og dato der det er ledig plass. Du kan også bare møte opp på ønsket time, – som regel er det alltid plass. Tren mer timer kan ikke bookes på forhånd. Du må vente med å gå inn i yogarommet til du ser det er ledig plass og du har sagt fra til læreren. De med fast plass og klippekort, og forhåndsbookete timer  har første prioritet.

Om du på forhånd vet du skal være borte er det fint du gir beskjed til lærer på kurs (ikke per telefon eller sms).