Kurspakker

Yoga på jobb – ulike muligheter
Yogatid skreddersyr et opplegg til din bedrift. Vi kan komme for en enkelt introduksjonstime, som et fast tilbud på ukebasis, eller som et intensivprogram integrert i bedriftens hverdag. Kursene kan også holdes i våre lokaler.

 

1. Yoga ved kontorpulten:

Øvelser som du kan gjøre i arbeidsklær ved kontorplass. Her har vi plukket ut teknikker som egner seg på kontorstolen og som ikke tar stor plass. Vi har også tilpasset allerede eksisterende yogaøvelser så de passer i denne sammenhengen. Øvelser som særlig gir lindring for slitne skuldre, nakke, og rygg, pc-armer og trette øyne.


2. Yoga for Stressmestring:

God vekt på pust og avspenning. Enkle fysiske øvelser og stillinger som tøyer kroppen mildt og roer ned. Virksomme pusteøvelser og oppmerksomhetsøvelser for økt tilstedeværelse.


3. Energigivende yoga:

Dette er yogaopplegget som er spesielt rettet mot kreative bedrifter, og bedrifter der det er høy puls med deadlines som skal overholdes, og krav til originalitet. Her har vi valgt ut teknikker fra yogaen som gir øket energi og konsentrasjon. Det er balanseøvelser, fysiske øvelser som gir energi, pusteteknikker, og enkle konsentrasjonsteknikker. Du vil også oppleve avspenning som fornyer og gir økt kreativitet.


4. Mini-yogaøkten

Mange føler det ikke er tid til yoga på arbeidsplassen, men kanskje dette er en mulighet? En 15-minutters yogaøkt med fysiske øvelser, pust og oppmerksomhetstrening. Vi gjør et enkelt rygg-, skulder- og nakkeprogram integrert med pust og tilstedeværelse i kroppen. Selv litt tid til yoga gir god effekt!


5. Den Ultimate Yogapakken:

Full tilrettelegging for yoga som en del av arbeidsdagen. Inkluderer kurs over en periode og individuell oppfølging. Vi setter opp et eget rom til bruk for yoga, avspenning og meditasjon på arbeidsplassen. Dere vil få undervisningsmateriell som hjelper å holde på en yogapraksis og gir inspirasjon. Det vil være en evaluering av yogaens effekt i bedriften.


6. Skreddersydd yogapakke:

Er du usikker på hva det er behov for i din bedrift? Ta kontakt med oss via skjema gjennom knapp undereller via epost til post@yogatid.no.

Vi skreddersyr et yogatilbud tilpasset din arbeidsplass.