Back to All Events

Yoga for Kvinner -Eidsvoll

  • Yogatid Wergelandsgate 2 Akershus, 2080 Norge (map)

_MG_5205_yogatid_julie_ahmn_ferdig.jpg

Ønsker du en naturlig tilnærming til et balansert hormonsystem? Har du plager ved PMS, overgangsalder eller menstruasjon? Sliter du med å bli gravid?  Da kan dette kurset passe for deg. 

Fra ca 35 års alder begynner aktiviteten i de hormonproduserende kjertler å avta og den pre-menopausale periode kan oppstå. Hetetokter, humørsvingninger, tap av vitalitet, nedsatt hukommelse, søvnløshet, lav libido og inkontinens er plager forbundet med overgangsalderen. Plagene kan minskes eller forsvinne ved jevn praksis av det du lærer på kurset. Amenorre, policystiske eggstokker, dysmenorre kan påvirkes positivt av disse øvelsene.

Øvelsene har fra lav til middels vanskelighetsgrad og bygger på en vel utprøvd metode. Du behøver ikke ha erfaring fra yoga. På kurset vil du lære:

  • enkle fysiske øvelser
  • pusteteknikker
  • visualiseringsteknikker
  • om kroppens energisentre, chakras
  • teori om hormonsystemet

Kurset passer ikke for deg som er gravid, har endometriose, hypertyriose, har utført hysterektomi eller er nylig operert. Kurset vil øke og balansere kroppens hormonproduksjon, så er du usikker på dette, konferer med legen din først.

Oppstart 12. april

Torsdag kl 19.30 – 21.00

8 ganger til 1770 ,- kroner. 

Kurssted: Wergelandsgate 2, Eidsvoll Sentrum

Earlier Event: June 13
Vinyasa 1 -Eidsvoll
Later Event: June 19
Klassisk Yoga 2, N-O