Back to All Events

Mor & Barn -Eidsvoll

  • Yogatid Wergelandsgate 2 Akershus, 2080 Norge (map)

Hege&Arya.jpg

På kurset gjør vi øvelser som gir god kroppsholdning, som løser opp i og styrker nakke og øvre rygg, – områder som belastes mye under bæring og amming. I tillegg pust og avspenningsøvelser som kan hjelpe ved søvnmangel.

Kurset er avlyst pga få påmeldte, nytt kurs starter opp 12. april.

Vi har fokus på øvelser som styrker bekkenbunnen på ulike måter. Det er viktig å få kontakt med bekken og bekkenbunnsmsuskulatur før og parallelt med mild trening av de dype skrå og tverrgående magemuskler. 

Det å gjøre yoga mens barnet er med, er en god anledning til å trene på å være til stede med det som skjer til enhver tid. Dette kan og innebære at barnet skal ammes, skiftes på eller sove under yogatimen. I yoga for mor og barn får du derfor brukt yogaen i et videre perspektiv enn kun yogaøvelsene.

Yoga for mor og barn, er en anledning til å møte barnet på nye måter. Øvelsene er først og fremst for deg som mor, men når barnet er klar for det tar vi det med i enkelte av øvelsene. Vi tar og inn elementer av enkel babymassasje og sangleker.

Barnet får sin egen matte ved siden av eller foran din. Du kan ta med deg babybagen inn i yogarommet. Du kan starte på mor og barn yoga når du kjenner deg klar etter fødselen og fortsette fram til barnet er 2 år. Har du hatt keisersnitt skal det gå 6 uker før du begynner.

Oppstart 15. februar

Torsdag kl 11.00 – 12.15

5 ganger til 1180,- kroner. 

Kurssted: Wergelandsgate 2, Eidsvoll Sentrum

Earlier Event: February 15
Senioryoga 1 -Eidsvoll
Later Event: February 15
Klassisk Dynamisk -Eidsvoll