Back to All Events

Mor & barn -Eidsvoll

  • Yogatid Wergelandsgate 2 Akershus, 2080 Norge (map)

Hege&Arya.jpg

På kurset gjør vi øvelser som gir god kroppsholdning, som løser opp i og styrker nakke og øvre rygg, – områder som belastes mye under bæring og amming. I tillegg bruker vi tid på pust og avspenningsøvelser som kan hjelpe ved søvnmangel.

Vi har fokus på øvelser som styrker bekkenbunnen på ulike måter. Det er viktig å få kontakt med bekken og bekkenbunnsmuskulatur før og parallelt med mild trening av de dype skrå og tverrgående magemuskler. 

Det å gjøre yoga mens barnet er med, er en god anledning til å trene på å være til stede med det som skjer til enhver tid. Dette kan og innebære at barnet skal ammes, skiftes på eller sove under yogatimen. I yoga for mor og barn får du derfor brukt yogaen i et videre perspektiv enn kun yogaøvelsene.

Yoga for mor og barn, er en anledning til å møte barnet på nye måter. Øvelsene er først og fremst for deg som mor, men når barnet er klar for det tar vi det med i enkelte av øvelsene. 

Barnet får sin egen matte ved siden av eller foran din. Du kan ta med deg babybagen inn i yogarommet. Du kan starte på mor og barn yoga når du kjenner deg klar etter fødselen og fortsette fram til barnet er 2 år. Har du hatt keisersnitt skal det gå 6 uker før du begynner.

Oppstart 28. august

Tirsdag kl 12.00 – 13.15

8 ganger til 1770,- kroner. 

Kurssted: Wergelandsgate 2, Eidsvoll Sentrum

Earlier Event: August 27
Klassisk Yoga 3 -Eidsvoll
Later Event: August 28
Klassisk Yoga 2 -Eidsvoll