Back to All Events

India oktober 2017


India oktober 2017

Vi skal besøke Rhikiapeeth, et lite ashram (yogasenter) i staten Jharkand. I tillegg planlegger vi å besøke Taj Mahal.

Vær innstilt på enkel overnatting (mange i et rom), enkle doer/dusjer og enkel mat. Det er en fordel å legge mobiltelefonen til side. Klærne bør være konservative.

Vi vil ha ca 17 dager i ashrammet. Ca halve tiden vil gå til å delta på et chakra-kurs  og halve tiden vil gå til å leve ashram liv. I perioden man går på kurs vil det være mye praksis, med fysiske øvelser, pust, meditasjon, chanting og dybdeavspenningen yoga nidra. I denne perioden har man flere pauser og mer fritid. På en typisk dag med ashram liv gjør du praksis selv på morgenen. Så har du en liten jobb (10 min) morgen vask et eller annet sted i sove-bygget. Så er det en enkel frokost. Formiddagen gjør man karma yoga. Lunsj. En times pause/fri etter lunsj. Ny økt med karma yoga. Middag. Ashrammet samles til chanting og kirtan på kvelden.

Karma yoga -gjøre en jobb uten tanke på egen vinning. I praksis kan dette bety rengjøring, kontor arbeid, pakking av prasad (gave-pakker som blir delt ut under store festivaler), kosting, kutte grønnsaker, rydde, bidra på klinkken, el). Les mer om ashrammet Rikhiapeeth her.

 

Vi reiser i slutten av september fra Gardermoen, ca 28/9 og er tilbake ca 21/10. Ser ut som hele turen vil vare 23 dager, med lite forbehold om endringer. Pris for turen er 12500,- kroner og det inkluderer, tog, chakra-kurset og overnatting på hotell. Prisen er ikke inkludert fly, visum, reiseforsikring, eventuelle vaksiner og donasjon til ashrammet for den tiden vi ikke er på kurs. Påmelding til turen er bindene og ved påmelding vil du motta en faktura på 4000,- kroner med 30 dagers forfall. Dette er depositum for turen og kan kun tilbakebetales ved å vise legeerklæring. Restbeløpet faktureres i slutten av mai.

Vi er maks 8 stk på denne turen. Har du spørsmål om turen kan du skrive til silje@yogatid.no eller ringe Silje på 98 04 32 11.

Earlier Event: September 5
Klassisk Yoga 2 - Eidsvoll
Later Event: October 23
Klassisk Yoga 1 - Eidsvoll