Back to All Events

Klassisk Yoga 1 - Nord-Odal

  • Yogatid Mo Menighetshus Hedmark, 2133 Norge (map)

På kurset vil vi gjøre fysiske yogaøvelser som tøyer og styrker, pusteøvelser som gir en friere og mer naturlig pust og pusteteknikker hvor man styrer pusten på mer distinkte måter og som kan gi energi og ro. Samtidig utforsker vi helt grunnleggende meditasjonsteknikker, slik som kroppsbevissthet og pustebevissthet og blir kjent med forskjellige former for avspenning.

Du trenger ikke være spesielt myk, og du står fritt til å stå over øvelser grunnet fysiske begrensninger. Du vil likevel få god virkning av yogaen. Er du i spesielt dårlig form, eller har spesielle hensyn å ta, anbefaler vi kurset i Myk Yoga.

Oppstart 29. august 

Tirsdag kl 19.30 – 20.45

11 ganger til 2345,- kroner. 

Kurssted: Mo Menighetshus, Gamle Sinas cafe

Earlier Event: August 28
Klassisk Yoga 1 - Eidsvoll
Later Event: September 4
Klassisk Yoga 1 - Eidsvoll