Back to All Events

Klassisk yoga, lunsj og kirtan på Trautskogen

  • Yogatid Trautskogen Bruvoll, 2123 Norge (map)

På timen vil vi gjøre fysiske yogaøvelser som tøyer og styrker, pusteøvelser som gir en friere og mer naturlig pust og pusteteknikker hvor man styrer pusten på mer distinkte måter og som kan gi energi og ro. Samtidig blir du kjent med avspenning og oppmerksomhetstrening.

Yogarommet Anahata på Trautskogen, utstyrt med tykke og tynne matter, puter og tepper.

Yogarommet Anahata på Trautskogen, utstyrt med tykke og tynne matter, puter og tepper.

Du trenger ikke være spesielt myk, og du står fritt til å stå over øvelser grunnet fysiske begrensninger. Du vil likevel få god virkning av yogaen. Timen passer både deg som er ny til yoga og deg med mer erfaring.

Maten
På Nyland dyrker vi økologiske grønnsaker, har bier og høner. Maten vi serverer er i størst mulig grad fra eget gårdsbruk. Varm lunsj og rå kake spiser vi sammen ca kl 12.

Kirtan
Lyd er blitt brukt i tusenvis av år i mange tradisjoner for å påvirke kropp og sinn. I yoga bruker vi mantra, sang, tromme, pumpeorgel og andre rytmeinstrumenter for å jobbe med tilstedeværelse og kontakt med kroppen. Kl 15 er det kirtan, velkommen til å bli med på det og -eller du kan komme kun til kirtan, dette koster ikke noe, men du kan legge igjen en donasjon.

Tid: lørdag 15. september kl 10.00 - 13.00

Pris: 350,- kroner. 

Kurssted: Anahata, Trautskogen, Nylandvegen 31, 2123 Bruvoll

Earlier Event: November 1
Klassisk Dynamisk -Eidsvoll
Later Event: November 5
Senioryoga 2 -Eidsvoll