Back to All Events

Ekstra Lett Yoga - Eidsvoll

  • Yogatid Wergelandsgate 2 Akershus, 2080 Norge (map)

Shashankasana.jpg

Oppstart 11. januar

Vi vil jobbe med fysiske øvelser for å løse opp og gi god bevegelighet i muskler og ledd. Vi jobber med pust for å løse opp i spenninger og gi en friere og mer naturlig pust. Samtidig utforsker vi enkle teknikker for mer tilstedeværelse og blir kjent med avspenning.

I dette kurset vil vi ha en spesielt rolig og forsiktig tilnærming til den fysiske yogaen, noe som gjør at kurset passer godt hvis du har spesielle hensyn å ta. Vi bruker god tid på tilpasning eller alternative øvelser ved behov.

Torsdag kl 19.45 – 21.00

10 ganger til 2160,- kroner. 

Kurssted: Wergelandsgate 2, Eidsvoll Sentrum

Earlier Event: January 11
Klassisk Dynamisk -Eidsvoll
Later Event: January 15
Senioryoga 2 -Eidsvoll