Back to All Events

Yoga for Gravide -Eidsvoll

  • Yogatid Wergelandsgate 2 Akershus, 2080 Norge (map)
På slutten av graviditeten kan det være fint med tilpasninger, her er Silje 7 dager på overtid.

På slutten av graviditeten kan det være fint med tilpasninger, her er Silje 7 dager på overtid.

På kurset vil vi gjøre fysiske yogaøvelser som tøyer og styrker, pusteøvelser som gir en friere og mer naturlig pust og pusteteknikker hvor man styrer pusten på mer distinkte måter og som kan gi energi og ro. Samtidig utforsker vi helt grunnleggende meditasjonsteknikker, slik som kroppsbevissthet og pustebevissthet og blir kjent med forskjellige former for avspenning.

Kurset går sammen med Klassisk Yoga 1, da vi har opplevd å måttet avlyse flere egne kurs for gravide pga få påmeldte. Du vil fortsatt få god oppfølging og egne øvelser tilpasset den gravide kroppen. Første og siste kursgang starter kl 16.00, kun for gravide, for å gi oss tid til å snakke om yogaøvelsene vi gjør direkte relatert til graviditet, fødsel og den første barseltiden. En cd med instruksjon i Yoga for Gravide er inkludert i kursavgiften.

Du trenger ikke være spesielt myk, og du står fritt til å stå over øvelser grunnet fysiske begrensninger. Du vil likevel få god virkning av yogaen.

Oppstart 18. mars

Mandag kl 17.00 – 18.30

7 ganger til 1700,-.

Kurssted: Wergelandsgate 2, Eidsvoll Sentrum