Back to All Events

Klassisk Yoga 1, Eidsvoll

  • Yogatid Wergelandsgate 2 Akershus, 2080 Norge (map)

På kurset vil vi gjøre fysiske yogaøvelser som tøyer og styrker, pusteøvelser som gir en friere og mer naturlig pust og pusteteknikker hvor man styrer pusten på mer distinkte måter og som kan gi energi og ro. Samtidig utforsker vi helt grunnleggende meditasjonsteknikker, slik som kroppsbevissthet og pustebevissthet og blir kjent med forskjellige former for avspenning.

Du trenger ikke være spesielt myk, og du står fritt til å stå over øvelser grunnet fysiske begrensninger. Du vil likevel få god virkning av yogaen.

Mandag kl 17.00 – 18.30
Lærer: Silje

12 ganger til 2620,-

Kun de 6 første gangene til 1490,-

Gi beskjed i kommentarfeltet ved påmelding.

Kurssted: Wergelandsgate 2, Eidsvoll

Når du er påmeldt et kurs hos oss kan du også komme på våre andre timer på ditt nivå! Tren-Mer ordningen gjelder så lenge kurset ditt går. Gjelder ikke helgekurs og med forbehold om ledig plass (som regel er det ledig).

Earlier Event: January 6
Senioryoga 1, Eidsvoll
Later Event: January 6
Yoga for Gravide, Eidsvoll