Back to All Events

Yoga for Mor& Barn, Eidsvoll


  • Yogatid Wergelandsgate 2 Akershus, 2080 Norge (map)

IMG_7787.jpg

På kurset gjør vi øvelser som gir god kroppsholdning, som løser opp i og styrker nakke og øvre rygg, – områder som belastes mye under bæring og amming. I tillegg pust og avspenningsøvelser som kan hjelpe ved søvnmangel.

Vi har fokus på øvelser som styrker bekkenbunnen på ulike måter. Det er viktig å få kontakt med bekken og bekkenbunnsmsuskulatur før og parallelt med mild trening av de dype skrå og tverrgående magemuskler. Pga. svangerskapshormonene er bekkenet og bekkenbunnen blitt mykere og du har mindre kontroll over det. Derfor er det viktig med opptrening av området også om du har tatt keisersnitt.

Det å gjøre yoga mens barnet er med, er en god anledning til å trene på å være til stede med det som skjer til enhver tid. Dette kan og innebære at barnet skal ammes, skiftes på eller sove under yogatimen. I yoga for mor og barn får du derfor brukt yogaen i et videre perspektiv enn kun yogaøvelsene.

Yoga for mor og barn, er en anledning til å møte barnet på nye måter. Øvelsene er først og fremst for deg som mor, men når barnet er klar for det tar vi det med i enkelte av øvelsene. Vi tar og inn elementer av enkel babymassasje og sangleker.

Barnet får sin egen matte ved siden av eller foran din. Du kan ta med deg babybagen inn i yogarommet. Du kan starte på mor og barn yoga når du kjenner deg klar etter fødselen og fortsette fram til barnet er 2 år. Har du hatt keisersnitt skal det gå 6 uker før du begynner. Oppstart 15. oktober 2019

Tirsdag kl 12.00 - 13.15

7 ganger til 1590,- kroner. 

Oppstart 15. oktober 2019

Kurssted: Wergelandsgate 2, Eidsvoll

Når du er påmeldt et kurs hos oss kan du også komme på våre andre timer på ditt nivå! Tren-Mer ordningen gjelder så lenge kurset ditt går. Gjelder ikke helgekurs og med forbehold om ledig plass (som regel er det ledig).

Earlier Event: October 21
Yoga for Gravide, Eidsvoll
Later Event: October 22
Klassisk Yoga 1, Eidsvoll