Back to All Events

Klassisk Yoga 2 - Eidsvoll


  • Yogatid Wergelandsgate 2 2080 Eidsvoll Norge (map)

Klassisk 2.jpg

Vi arbeider videre med solhilsen og andre fysiske øvelser som du kjenner, i tillegg pust, avspenning og meditasjon. Du vil bli godt kjent med det som kalles det Klassiske Yogaprogrammet, som består av statiske stillinger som man etter hvert holder i noen minutter og som har hovedfokus på ryggsøylen.

Du vil få god trening i å praktisere de pusteteknikker som du kjenner fra grunnkurset og i tillegg lære noen nye. På Klassisk Yoga 2 blir du mer kjent med meditasjon. Her benytter vi pusten som inngangsport til de finere tilstander av tilstedeværelse og avspent konsentrasjon.

Kurset forutsetter at du har gått Klassisk Yoga 1 tidligere.

Oppstart 29. august

Tirsdag kl 17.00 – 18.40

13 ganger til 2735,- kroner. 

Kurssted: Wergelandsgate 2, Eidsvoll Sentrum

Earlier Event: September 4
Klassisk Yoga 1 - Eidsvoll
Later Event: September 28
India oktober 2017