Back to All Events

interresseliste Pust og Yoga Nidra fredag 15.30

  • Drammen - Yogatid 13 Nedre Storgate Drammen, Buskerud, 3015 Norway (map)
_Yoga Nidra

Å gi seg selv tid til avspenning er en god investering i egen helse og overskudd. Mange opplever at de blir mer kreative og mer tilstede. Avspenning gir deg en pause.

Du vil lære alt fra de helt enkle kortere avspenningsteknikker til mer avanserte dybde-avspenninger og Yoga Nidra. Yoga Nidra kan oversettes som Yoga-søvn og er en egen teknikk hvor en trener på å la kroppen være i ro, men sinnet er våkent. Dette er en tilstand som ikke er søvn, ikke våken, men midt i mellom.

Timen vil innledes med noen enkle yoga og pusteøvelser for å løse litt opp i kropp og sinn før du ligger ned på en tykk yogamatte til avspenning. Læreren vil instruere deg muntlig gjennom avspenningen.

En avspenning starter ofte med en kroppsgjennomgang, hvor du får kontakt med og spenner av i kroppsdel etter kroppsdel. Den kan og inneholde opplevelse av og kontakt med den frie pusten. I de dypere avspenninger og i Yoga Nidra kan læreren i tillegg guide deg gjennom opplevelser av natur, naturbilder og symboler.  I Yoga Nidra kan vi nå en tilstand av å være mellom søvn og våkenhet, og få kontakt med de dypere lag av deg selv.

Fredager 15.30-16.30 Kurset er ikke startet opp, du kan stå på interesseliste for å få beskjed når kurset starter.

Lærer: Sigrun

Pris: 1550,- 
 

Earlier Event: April 19
Dynamisk Yoga 1 torsdager 19.30
Later Event: April 20
Yogaswing fredager 16.45-18.00