Back to All Events

Yin yoga torsdager 17.45

  • Drammen - Yogatid 13 Nedre Storgate Drammen, Buskerud, 3015 Norway (map)
Anjali Mudra.jpg

Yin Yoga er en rolig yogaform. Den har sin opprinnelse i Taoistisk filosofi og praksis. Vi samarbeider med en dyp og rolig pust for å kunne spenne av i stillingene og bli mykere både kroppslig og mentalt.

I overgangene mellom stillingene vil det være mer dynamiske yang – sekvenser som sørger for at flyten av chi-livskraft opprettholdes. Skiftet mellom å være i bevegelse kontra roe ned i dype strekk gjør at denne yogapraksisen føles sunn og trygg.

Alle kan praktisere yin-yoga. Man går i møte med seg selv der man er, og praktiserer stillingene med respekt for seg selv og sin kropp. Har du spesielle hensyn å ta vil læreren alltid vise varianter av stillingene, eller hjelpe deg med alternative stillinger.

Torsdager kl. 18.45-19.15 - 14 ganger oppstart 30. august

Lærer: Sigrun

Pris fast plass: 2950,- Inkluderer tren mer, som gir gratis tilgang til alle andre kurs i perioden, dersom ledig plass. Les mer under betingelsene. Du kan be om å få beløpet delt på to betalinger. 

Pris Klippekort: 1800,- Rekker til 6,5 ganger på dette kurset. Kan benyttes på alle timer med Grå farge i timeplanen. Bestill i påmeldingsskjemaet. Begrenset antall.

Earlier Event: August 30
Yogaswing torsdager 16.00
Later Event: August 30
Dynamisk Yoga 2 torsdager 19.30