Back to All Events

Dynamisk Yoga 2 torsdager 19.30

  • Drammen - Yogatid 13 Nedre Storgate Drammen, Buskerud, 3015 Norway (map)
Dynamisk 2.jpg

En klasse vil ha hovedvekt på øvelser satt sammen til serier, hvor du vil oppleve flyt, og bli varm, sterk og myk. Det vil også være øvelser som er dynamiske i seg selv i måten de utføres på.

Kurset er et videregående kurs og er for deg som ønsker å fordype deg i samspillet pust og bevegelse. Vi vil integrere  opplevelsen av pust og sinn som en del av den fysiske yogaflyten.

Noen ganger vil vi stoppe opp og fokusere på teknikk og stillingenes utførelse, slik at vi sikrer at vi bruker kroppen på en trygg og hensiktsmessig måte.

Mot slutten av timen tar vi med noen statiske stillinger som tøyer ut muskler, sener og bindevev. Vi roer ned og samler oss etter den dynamiske kraftfulle yogaen. Hver klasse vil avsluttes med en dybdeavspenning.

Kurset har elementer fra Vinyasa yoga og passer ikke dersom du har plager i håndledd, rygg eller skuldre. Da anbefaler vi Klassisk yoga eller Myk og rolig yoga.

Torsdag kl. 19.30-21.00, 10 ganger oppstart 21. mars. Siste gang 6. juni

Lærer: Sigrun

Pris: 2.160,- Inkluderer tren mer, som gir gratis tilgang til alle andre kurs i perioden, dersom ledig plass. Les mer under betingelsene. Du kan be om å få beløpet delt på to betalinger. 

Earlier Event: March 21
Yin yoga torsdager 17.45
Later Event: March 25
Klassisk Yoga 2 mandager 17.00