Back to All Events

Beroligende Yin og styrkende Yang - yogahelg i høstmørket


  • Drammen - Yogatid 13 Nedre Storgate Drammen, Buskerud, 3015 Norway (map)
stearinlys2-470x304.jpg

DENNE HELGEN HAR DU MULIGHET TIL Å BLI MED PÅ EN VELGJØRENDE OG ENERGIGIVENDE BLANDING AV ROLIG YINYOGA OG MER AKTIV PSOAS OG KJERNEMUSKULATUR-TRENING.


De to temaene er delvis overlappende i det yin handler om ro og dyp avspenning
av muskulatur, mens bevisstgjøring omkring psoas og kjernemuskulatur handler
om å lære hvordan du kan oppnå et best mulig bevegelsesmønster for så vel
trening som dagligliv.

Yin yoga fredag 17.00-20.00 pris: 700,-
Psoas og kjernemuskulatur lørdag 11.00-15.00 pris: 900,-
Samlepris for å delta begge dager: 1400,-

Om Yinyoga

Yin yoga er en rolig yogaform hvor vi ved hjelp av pusten og kroppens egen tyngde tøyer og strekker dypereliggende muskler og bindevev. Dette er strukturer vi ikke får så lett kontakt med gjennom annen, mer aktiv trening eller yoga. Forskning viser at mange smertelidelser og diffuse plager kan være knyttet til stivhet og ubalanse i nettopp bindevevet. Vi ser også nærmere på filosofien bak yin yoga, det kinesiske meridiansystemet og betydningen en god energiflyt (chi) for fysisk og psykisk velvære.

Om psoas

Psoas er en lite kjent, men svært sentral muskelgruppe i kroppen. Den forbinder over- og underkropp og er derfor svært viktig for både bevegelighet, stabilitet og rygghelse. Den kan også påvirke sirkulasjon, hormonell balanse og stressmestring.

Om Trude 

Trude Eidtang er innehaver av levmedyoga.no og villmarksyoga.no. Hun har i tillegg til utdanning i Hatha Yoga Flow og Klassisk Yoga, fordypning i Yin yoga ved Sarah Powers, Psoas og bekken ved Donna Farhi, Alignment ved Mark Stephens og grunnleggende utdanning i Yogamassasje fra Axelsons Bodywork School. Trude har undervist i yoga i 10 år, tidligere også i dans. Hun er utøvende sanger og musiker og har mange års erfaring fra skole og kulturliv som pedagog, sosiolog og kulturviter.

Earlier Event: November 8
Dynamisk Yoga 2 torsdager 19.30
Later Event: November 12
Klassisk Yoga 2 mandager 17.00