Back to All Events

Mor og barn yoga

  • Drammen - Yogatid 13 Nedre Storgate Drammen, Buskerud, 3015 Norway (map)
Mor og barn yoga.jpg

På kurset gjør vi øvelser som gir god kroppsholdning, som løser opp i og styrker nakke og øvre rygg, – områder som belastes mye under bæring og amming. I tillegg pust og avspenningsøvelser som kan hjelpe ved søvnmangel.

Vi har fokus på øvelser som styrker bekkenbunnen på ulike måter. Det er viktig å få kontakt med bekken og bekkenbunnsmsuskulatur før og parallelt med mild trening av de dype skrå og tverrgående magemuskler. Pga. svangerskapshormonene er bekkenet og bekkenbunnen blitt mykere og du har mindre kontroll over det. Derfor er det viktig med opptrening av området også om du har tatt keisersnitt.

Det å gjøre yoga mens barnet er med, er en god anledning til å trene på å være til stede med det som skjer til enhver tid. Dette kan og innebære at barnet skal ammes, skiftes på eller sove under yogatimen. I yoga for mor og barn får du derfor brukt yogaen i et videre perspektiv enn kun yogaøvelsene.

Yoga for mor og barn, er en anledning til å møte barnet på nye måter. Øvelsene er først og fremst for deg som mor, men når barnet er klar for det tar vi det med i enkelte av øvelsene. Vi tar og inn elementer av enkel babymassasje og sangleker.

Barnet får sin egen matte ved siden av din. Du kan ta med deg babybagen inn i yogarommet. Du kan starte på mor og barn yoga når du kjenner deg klar etter fødselen og fortsette fram til barnet er ca. 10-12 mnd. Har du hatt keisersnitt skal det gå 6 uker før du begynner.

Onsdag kl. 12.00-13.15, 8 ganger oppstart 10. januar

Lærer: Natasha

Pris: 1770,-

Earlier Event: February 28
Senioryoga
Later Event: February 28
Klassisk Yoga 1