Back to All Events

Yoga and the Sacred Feminine, Trautskogen

  • Nyland 167 Fv228 Hedmark, 2123 Norge (map)

Yoga og det hellige feminine
Utforsk arketypen til Gudinnen i hennes forskjellige former, Durga som har en transformerende kraft, Laxmi som alltid har en overflod å by på, Saraswati som den vise og andre former som kan sette deg i forbindelse med dine egne kvaliteter. Bli med på en støttende sirkel av kvinner for å få kontakt med Gudinnen i deg selv. Vi bruker yoga, pust, meditasjon, mantra og yantra for å komme i kontakt med, utvide og frigjøre Shakti (den indre kraften).

gayatri yantra.jpg

Kurstedet
Yogarommet er fullt utstyrt med tykke futonmatter i ull, tynne økologiske stickymatter, puter, bolstere, krakker og pledd. Ellers er standarden enkel, som på en hytte. Det er ikke innlagt vann i huset (les: utedo).

Lærer: Swami Karma Karuna
Hun er en engasjert og intuitiv yoga - og meditasjonslærer, inspirasjonstaler, forfatter og IAYT sertifisert Yoga Terapeut med mer enn 25 års erfaring. Hun er trent i Bihar Yoga (Satyananda Yoga) sitt tradisjonelle system og besøker India hvert år for å være med sine åndelige veiledere.
Swami Karma Karuna er en av grunnleggerene av Anahata Yoga Retreat, New Zealand https://www.anahata-retreat.org.nz/. Hun reiser også rundt for å lede workshops, yogalærer utdannelser, internasjonale yoga konferanser, leder retretter og har en til en yoga- og livsstilssesjoner.

Yogarommet Anahata på småbruket Nyland, Trautskogen, Nord-Odal.

Yogarommet Anahata på småbruket Nyland, Trautskogen, Nord-Odal.

Fredag 5. juli kl 18.00 - 21.00

Pris 590,- kroner (pakkepris for hele helgen med kurs i Eidsvoll og Drammen 1490,-)

Earlier Event: June 28
Sommeryoga- intensivkurs
Later Event: July 6
Pust, prana & pranayama