Back to All Events

Yin og yang yoga Drammen


  • Yogatid i Drammen 13 Nedre Storgate Drammen, Buskerud, 3015 Norway (map)
stor norske leksikon.png

Yin & Yang Yoga,
fredag 17-20, lørdag 11-15

Denne fordypningen bygger på prinsipper fra Taoistisk Yoga, nemlig at både det passive (yin) og det aktive (yang) er nødvendig i en balansert yogapraksis – og i livet for øvrig!

Denne helgen blir det dermed fokus både på nærende yin yoga-stillinger for dyp strekk, men også avspenning og hvile, samt dynamiske yogasekvenser med utgangspunkt i Solhilsen for styrke, stabilitet og kondisjon.

Vi ser også nærmere på filosofien bak yin yoga, det kinesiske meridiansystemet og betydningen av en god energiflyt (chi) for fysisk og psykisk helse.

Litt mer om yin yoga:

Yin yoga er en rolig yogaform hvor vi ved hjelp av pusten og kroppens egen tyngde tøyer og strekker dypereliggende muskler og bindevev. Dette er strukturer vi ikke får så lett kontakt med gjennom annen, mer aktiv trening eller yoga. Forskning viser at mange smertelidelser og diffuse plager kan være knyttet til stivhet og ubalanse i nettopp bindevevet.

Delta èn eller begge dager
Yin yoga fredag 17.00-20.00 pris: 700,-
Yang yoga lørdag 11.00-15.00 pris: 900,-
Samlepris for å delta begge dager: 1400,-

Trude Eidtang.jpg

Trude Eidtang

er internasjonalt godkjent yogalærer i Hatha Flow Yoga fra nederlandske Ekhart Yoga. Hun har også studert klassisk yoga ved Yogalærerskolen i Norge, Ashtanga med Schirin Zorriassateiny/ Marisa Van Vuuren og Restorativ Yoga med Donna Fahri.

I tillegg har Trude teacher training i Ansiktsyoga etter Annlise Hagens ”The Yoga Face Methode”, grunnleggende kurs i Yogamassasje fra Axelsons Body Work School ,fordypning i Yin Yoga med Sarah Powers og Alignment ved Mark Stephens.

Trude har undervist i yoga i 10 år og tilbyr workshops,bedriftsyoga og privattimer fra sin yogaplattform villmarksyoga.noEarlier Event: June 1
Lørdagsyoga i Eidsvoll