Back to All Events

Yoga og kvinnehelse med internasjonalt anerkjente Karma Karuna, Drammen

  • Yogatid i Drammen 13 Nedre Storgate Drammen, Buskerud, 3015 Norway (map)
5E8A7355.jpg

Yoga for kvinner med Karma Karuna

Fra et bedre kroppsbilde , styrket fruktbarhet, forståelse for syklusen, en lettere overgangsalder ,- yoga og meditasjonsteknikker gir mange fantastiske effekter for din helse!

Kvinner og menn er bygget forskjellig og har også sine særegne følelsesmessige og psykiske avtrykk, derfor er det viktig å kunne skreddersy yoga til hvert kjønn.

På kurset vil du ta del i teori og praskis skreddersydd for kvinners behov. Vi vil se på hvordan vi gjennom yoga kan balansere og optimalisere de fysiske, mentale og følelsesmessige aspektene ved å være kvinne i vår unike kropp på forskjellige stadier i livet. Lær teknikker for å gi deg selv energi og nærende pleie og hvile, undersøk kvinners naturlige sykluser og få evne til å bruke denne inspirasjonen i ditt eget liv.

I denne workshopen ser vi også på noen yogiske teknikker relatert til helse og velvære problemer for kvinner, inkludert områder som overgangsalderen, menstruelle uregelmessigheter, blokkerte følelser og andre aktuelle problemstillinger som du som deltaker måtte ønske å arbeide med under workshopen.

 Asanas (utvalgte yogastillinger for den kvinnelige anatomien og følelseslivet)
- Bandhas (bekkenbunnsøvelser og kjerneøvelser)
- Mudras (bevegelser og holdninger for å bevare og øke energien)
- Pranayama (pusteknikker for å balansere og roe sinnet)
- Meditasjon (verktøy for å håndtere livets utfordringer)
Swami+Karma+Karuna+Portrett.jpg

SwamiKarma Karuna

Er en engasjert og intuitiv yoga - og meditasjonslærer, inspirasjonstaler, forfatter og IAYT sertifisert Yoga Terapeut med mer enn 25 års erfaring. Hun er trent i Bihar Yoga (Satyananda Yoga) sitt tradisjonelle system og besøker India hvert år for å være med sine åndelige veiledere.


Swami Karma Karuna er en av grunnleggerene av Anahata Yoga Retreat, New Zealand https://www.anahata-retreat.org.nz/. Hun reiser også rundt for å lede workshops, yogalærer utdannelser, internasjonale yoga konferanser, leder retretter og har en til en yoga- og livsstilssesjoner.

Søndag 7. juli kl. 13.00-16.00 på Yogatid Drammen

Pris 590,- kroner (pakkepris for hele helgen med kurs i Eidsvoll og Trautskogen 1490,-)

Påmelding er bindene.

Earlier Event: July 6
Pust, prana & pranayama