Back to All Events

Yoga for Kvinner

  • Yogatid Wergelands gate Eidsvoll, Akershus, 2080 Norway (map)
Haren.jpg

Yoga for Kvinner kl 10.00 - 12.30

Ønsker du deg en naturlig tilnærming til et balansert hormonsystem?

Har du plager ved PMS, overgangsalder eller menstruasjon? Sliter du med å bli gravid?  Da vil denne dagen gi deg informasjon om hvordan du ved å lære og praktisere vel utprøvde teknikker fra yoga vil oppleve at disse plagene kan avta..

Fra ca 35 års alder begynner aktiviteten i de hormonproduserende kjertler å avta og den pre-menopausale periode kan oppstå. Hetetokter, humørsvingninger, tap av vitalitet, nedsatt hukommelse, søvnløshet, lav libido og inkontinens er plager forbundet med overgangsalderen. Plagene kan minskes eller forsvinne ved jevn praksis av det du lærer på kurset. Amenorre, policystiske eggstokker, dysmenorre kan påvirkes positivt av disse øvelsene.

Øvelsene har fra lav til middels vanskelighetsgrad og bygger på en vel utprøvd metode. Du behøver ikke ha erfaring fra yoga. På kurset vil du få en introduksjon til:

  • enkle fysiske øvelser
  • pusteteknikker
  • visualiseringsteknikker
  • om kroppens energisentre, chakras
  • teori om hormonsystemet

Kurset passer ikke for deg som er gravid, har endometriose, hypertyriose, har utført hysterektomi eller er nylig operert. Kurset vil øke og balansere kroppens hormonproduksjon, så er du usikker på dette, konferer med legen din først.

Lørdag kl 10.00 - 12.30

Pris: 350,-

Lærer: Liv Moger

Kurssted: Wergelandsgate 2, Eidsvoll Sentrum

Earlier Event: March 11
Yogaswing workshop Drammen
Later Event: April 21
Lørdagsyoga Eidsvoll