Back to All Events

Yogadag på Trautskogen

  • Nyland 167 Fv228 Hedmark, 2123 Norge (map)

Velkommen til yogadag på småbruket Nyland på Trautskogen.

Et lite og intimt kursenter i hjertet av Hedmarks skoger, ved fullt kurs er vi åtte stk. Dette gir god kontakt mellom lærer og yogautøver, samt fin gruppedynamikk og individuell oppfølging.

Maten
Vi har noen dyr på småbruket og vil bruke egg og honning fra egne høner og bier. Vi har en stor økologisk grønnsakshage som vi spiser fra noe som gir ikke-reist mat! Vi spiser varm lunsj ca kl 12.

Kurstedet
Yogarommet er fullt utstyrt med tykke futonmatter i ull, tynne økologiske stickymatter, puter, bolstere, krakker og pledd. Ellers er standarden enkel, som på en hytte. Dette gir god kontakt med naturen og en får muligheten til å følge en av de yogiske prinsippene om å leve enkelt. Det er ikke innlagt vann i huset (les: utedo).

Yogarommet Anahata på småbruket Nyland, Trautskogen, Nord-Odal.

Yogarommet Anahata på småbruket Nyland, Trautskogen, Nord-Odal.

Yoga
Silje underviser i klassisk yoga der vi har fokus på pust, avspenning og meditasjon i tillegg til de fysiske øvelsene.  Åpent nivå, passer både nybegynnere og deg som vil fordype deg i yoga. Liv underviser i Sama Yoga der det blir brukt mantra og sang i løpet av timen.

Program for dagen:
10.00 - 11.45 Klassisk Yoga
12.00 - 13.00 Lunsj
13.00 - 13.45 Pause
14.00 - 14.30 Dybdeavspenningen Yoga Nidra
14.30 - 15.15 Teori og indisk krydderte, chai
15.30 - 16.30 Kirtan
16.30 - 18.00 Sama Yoga

Kirtan
Her bruker vi mantra, potente lydvibrasjoner, for å harmonisere kropp og sinn. Kirtan er åpent for alle, så om du ikke kan bli med hele dagen er det mulig å komme kun til kirtan uten kostnad, legg ev igjen en donasjon.

Pris for hele dagen inkludert mat og te: 990,- kroner

Earlier Event: February 22
Fredags - Yogaspa Drammen
Later Event: March 23
Sama-yoga i Eidsvoll