Back to All Events

Yogahelg på Trautskogen


  • Nyland 167 Fv228 Hedmark, 2123 Norge (map)
5E8A7441 as Smart Object-1.jpg

Velkommen til helgekurs på småbruket Nyland på Trautskogen.

Et lite og intimt kursenter i hjertet av Hedmarks skoger, ved fullt kurs er vi 10 stk. Dette gir god kontakt mellom lærer og yogautøver, samt fin gruppedynamikk.

Maten
Vi har noen dyr på småbruket og vil bruke egg og honning fra egne høner og bier. Vi har en stor økologisk grønnsakshage som vi spiser fra noe som gir ikke-reist mat!

Kurstedet
Yogarommet er fullt utstyrt med vannbåren varme, tykke futonmatter i ull, tynne økologiske stickymatter, puter, krakker og pledd. Ellers er standarden enkel, som på en hytte. Dette gir god kontakt med naturen og en får muligheten til å følge en av de yogiske prinsippene om å leve enkelt. Om du ikke er klar for utedo og campingdusj er det fullt mulig å bli med på kurset, uten overnatting.

Anjali Mudra.jpg

Yoga
Silje underviser i klassisk yoga der vi har fokus på pust, avspenning og meditasjon i tillegg til de fysiske øvelsene. Det vil også bli noe bruk av mantra, potente lydvibrasjoner, for å harmonisere kropp og sinn. Åpent nivå, passer både nybegynnere og deg som vil fordype deg i yoga. Det blir satt av tid til noe yogafilosofi og hvordan bruke teknikkene i hverdagen

Pris
2600,- kr inkludert kost, yogaundervisning og enkel overnatting i delt rom
2100,- kr inkludert yogaundervisning og lunsj lørdag og søndag

 

Earlier Event: June 29
Sommeryoga- intensivkurs i Drammen
Later Event: November 16
Yogahelg på Finnskogtoppen