Back to All Events

Barneyogalærer Utdanning 1


  • Yogatid Wergelands gate Eidsvoll, Akershus, 2080 Norway (map)
Lek, balanse og fokus med yoga.

Lek, balanse og fokus med yoga.

Barneyogalærerutdanning

Passer deg som er yogalærer fra før, men også deg som jobber med barn og ønsker å få inn noen elementer av yoga i jobben din og deg med barn i nettverket ditt. Du kan ta en, to eller tre helger:

  1. 19. - 20. oktober i Eidsvoll: Yoga for barnehagebarn

  2. 11. - 12. januar på Trautskogen: Yoga for barn i skolealder

  3. 7. - 8. mars i Eidsvoll: Yoga som spesialpedagogikk / Yoga for barn med spesielle behov

Yoga for barnehagebarn, modul 1, 19. & 20. oktober

Har du eller arbeider du med barn under skolealder og kunne tenke deg å tilegne deg barneyoga som et kreativt og konstruktivt verktøy til å støtte barns utvikling med?


Denne første modulen har fokus på yoga med barn før skolealder. Hvordan kan vi ta i bruk fortelling, pust, fysiske øvelser og meditasjon og støtte barnets tilknytningsbehov, egenverd, fysiske og mentale fleksibilitet. Lær yoga formidlet gjennom lek, rim og regler, fortellinger og eventyr. Det lille barnets anatomi og særlig styrkende øvelser. Øvelser for å gjenopprette balanse og møte forstyrrelser. Vi møter oss selv og hverandre gjennom hund, katt, drage, bjørn og fugl. Gjennom lyn, torden og Lille Petter Edderkopp.

Det skal vi holde på med hele helgen, og vi begynner med å yoge Bukkene Bruse over Brua.


Lærer på kurset er An-Magritt Seeland. Hun har bakgrunn som steinerpedagog, er kundaliniyogalærer i tillegg til god kunnskap om medisinsk yoga og nevroyoga.

Lørdag 19. oktober kl 10.00 - 16.00
Søndag 20. oktober kl 09.00 - 15.00

Pris: 2900,- for en helg
Ved påmelding til alle tre helger gis det 900,- kroner i rabatt og det koster totalt: 7800,-

Neste vinter setter vi opp to moduler til: Yoga for ungdom og Familieyoga, noe som gir totalt fem moduler. Alle modulene består av både forelesningher, dialogarbeid, praktiske og estetiske øvelser. Alle skal få anledning til å fremvise i gruppen dersom de ønsker det og tilbakemeldinger og diskusjoner er en bærebjelke for selve prosessen. En annen er hjemmearbeid, og selvevaluerte praktiske oppgaver/yogatimer i nærmiljøet. Utdanningen avsluttes etter fem moduler med en diplomoppgave. Det hele vil bli evaluert og resultere i en egen sertifisering og anbefaling fra Jay Ma Yoga og An-Magritt Seeland.

Earlier Event: September 21
Lørdagsyoga på Trautskogen
Later Event: October 26
Lørdagsyoga i Eidsvoll