Back to All Events

YOGAtidWEEKEND på Holmen fjordhotell


  • Holmen fjordhotell 64 Slemmestadveien Nesbru, Akershus, 1394 Norway (map)
solnedgang.jpg

Kortreist Yoga og velværehelg
på Holmen Fjordhotell i Asker

stor fyldig yogameny med
foredrag og yogaklasser i flere saler

Foredrag om mantra med Karin Mæland, Restorativ yoga, Yoga Nidra, Klassisk yoga, Yin yoga, Privat badstue og dykk i fjorden, Dynamisk yoga, Yogafilm, Yogisk mat, Yoga på tur, Meditasjon, Indre stillhet, Pustens fysiologi, Yoga i hverdagen

Full tilgang til spa, velvære og treningsavdeling

Yoga for deg som er nysgjerrig på yoga og for deg som har en etablert praksis og ønsker å gå dypere. Pris: 4900, - i dobbeltrom for hele helgen alt inkludert

Du kan selv sette sammen din yogahelg ut i fra vår fyldige meny.  Du kan velge å fokusere på avspenning rolig yoga og meditasjon, eller mer fysisk dynamisk yoga. Eller velg både i pose og sekk;)  Se fullt program lenger ned på siden.

Påmelding nederst på siden. Mulig å be om å få beløpet delt på to fakturaer. 
Påmeldingen er bindende.

Holmen_Fjordhotell_Restaurant_6.jpg
Prisen inkuderer:

Alle yogaklasser, ca 20 ulike timer å velge mellom

Foredrag om mantra med Karin Mæland

Privat badstue rett ved fjorden

Utendørs meditasjon / Yoga på tur

Overnatting i gode senger

Mat fra hjertet * vegetarisk spesialkomponert middag for oss, og gode vegetariske alternativer ved frokost og lunsjbuffetene

3 retters middag fredag og lørdag, frokost lørdag og søndag, og lunsj lørdag. *

Inngang til Spa- avdelingen og fri bruk av alle fasiliteter som basseng, boblebad, kaldkulp, og badstue, samt hotellets treningsstudio.

Myk badekåpe og tøfler til låns

Fri utendørs parkering / lading for el. bil

Fri wifi

*kjøkkenets meny. Ønsker du mat med kjøtt eller fisk, eller har allergier eller andre behov noter det i kommentarfeltet ved påmelding.*Ønsker du å bestille lunsj søndag koster det 375,-ekstra eller salatbar i spaet for 115,-.

Rom
Velg mellom dobbeltrom, enkeltrom eller suite. for to personer

Priser pr. person:

  • dobbeltrom 4900,- ( sengene kan separeres)

  • suite 5800,-

  • Enkeltrom 5900,-

  • Lunsj søndag 365,-

  • Salatbar i spaet søndag 115,-

Pris kun yogaundervsining 2500,-

  • Du kan bo hjemme og få tilgang til alle yogaklasser og foredrag, samt tilgang til spaavdelingen.

  • Ønsker du i tillegg å spise enkelte måltider kan du bestille det ved å skrive hvilke måltider du ønsker i kommentar ved påmelding: Frokostbuffet 150,- Lunsjbuffet 365,-tre retters middag 455,-

Pris kun foredrag med Karin Mæland søndag 10.00-13.00, 590,-


Massasje og behandlinger.

Hotellets spa tilbyr massasjer og behandlinger. De bestilles og betales direkte til Holmen fjordhotell. For at du skal få ønsket behandling til ønsket tidspunkt ber vi deg kontakte  Holmen i god tid før kurset. Se hele behandlingsmenyen og bestill din behandling her:
Se spa -menyen

hovedbilde-spa-ny.jpg

Yogameny/ Yogalærere

Du kan sette sammen ditt eget yogaprogram ut i fra ønsker og behov. Vi tilbyr en meny med over 20 ulike yogatimer, foredrag og film.

Du vil finne alt fra Restorativ yoga og Yin yoga - Dynamisk flow, og Klassisk yoga med meditasjon og avspenning, til temabaserte workshops om Mantra, Yoga og stress, Kjernestyrke i yoga, Yogisk mat, Tips til yoga i hverdagen, Teknikk og tilpasninger i det Klassiske Yogaprogrammet, Solhilsen mojo, Frigjør spenninger i skuldre og nakke m.mer. Du ser dagsplan lenger ned. Full timeplan kommer.

Yogalærerne som underviser på YOGAtidWEEKEND er Trude Eidtang, Silje S. Indreeide , Sigrun Aaen Holst, og Karin Mæland Vi har tilsammen nesten 40 års undervisningserfaring, og underviser fulltid som yogalærere. Vi er kjent for være dyktige på å tilpasse undervisningen til den enkelte.

Vi legger opp klasser som alle kan delta på, og hvor både erfarne og nybegynnere får inspirasjon, og opplever det som godt å være i kroppen. Vi har bakgrunn fra klassisk yoga, avspenning og meditasjon, gjennom Yogalærerskolen ved Peo og Parvati, Bihar school of yoga - India, samt Dynamisk yoga og Yin yoga fra Esther Eckhart.


Hotellets spa-vannområdet er åpent fra 07.00-20.00 hver dag, og treningsstudioet fram til 21.00. Behandlinger i spa-avdelingen kan bestilles fram til 20.00 fredag, 18.00 lørdag og 16.00 søndag.
 

Fredag 1.november
Fra 14.00 og utover ankomst og insjekking - lande på stedet
Fra 15.00 Privat badstue på brygga med fjordbad
16.30 - 18. 30 Ulike yogaklasser å velge mellom
18.30  Middag
20.30 Felles åpning - velkommen
21.30-22.30 Ulike rolige yogaklasser å velge mellom

Lørdag 2.november
07.30-09.00 Ulike morgenyogaklasser å velge mellom
07.00-10.00 Frokost
10.30-13.00 Ulike timer, avspenning, meditasjon og foredrag
13.00-14.00 Lunsj
14.00-18.00 Ulike temabaserte workshops, yogaklasser og foredrag
14.30- Fritid - benytte seg av spa-vannområde, badstue, gå tur -(behandlinger kan bestilles fram til kl. 16.00, vannområdet er åpent fram til 20.00)
18.30 Middag
20.30-21.30 Kirtan, mantrasang og meditativ film i kinoen
21.30-22.30 Rolige yogaklasser

Søndag 3.november
07.30-09.00 Ulike morgenyogaklasser å velge mellom
07.00-10.00 Frokost
10.00-13.00 Foredrag med Karin Mæland om Mantra
10.30-13.00 Ulike yogatimer, yoga på tur, flowyoga, avspenning, åpen yogabutikk
13.00-14.00 Lunsj
13.30 Siste utsjekking  i resepsjonen
15.00-16.00 Badstue på brygga og fjordbad
14.00- Fritid - benytte seg av spa-vannområde, badstue, gå tur -(behandlinger kan bestilles fram til kl. 16.00, vannområdet er åpent fram til 20.00)


Yogalærere

Lærere på yogaweekend på Holmen fjordhotell er lærere fra Yogatid.

Sigrun Aaen Holst er daglig leder og eier av Yogatid Drammen, utdannet i den 3 ,5 årige Yogalærerskolen i Norge (1000,-timer) og underviser denne helgen blant annet timer i Klassisk yoga og meditasjon, Yoga Nidra og meditasjonen Indre Stillhet, samt foredrag og workshops.

Trude Eidtang fra Villmarksyoga er utdannet  i Hatha Flow Yoga fra nederlandske Ekhart Yoga. Hun har også studert  Restorative Yoga og Yin yoga. Trude underviser blant annet timene i dynamisk flow  og yin yoga på yogaweekenden, samt Villmarksyoga i nærnaturen rundt Holmen.

Silje S. Indreeide er daglig leder og eier av Yogatid Eidsvoll og Nord-Odal, og har yogalærerutdanning fra Bihar School of Yoga, India, flere års praksis ved Yggdrasil Yogaskole, et år på Yogaskolen i Norge og Medisin Grunnfag og Funksjonell Anatomi og Fysiologi ved Helsehøyskolen i Norge.  Hun gir timer i klassisk yoga og meditasjon, samt foredrag og workshops.

Karin Mæland er lege, forfatter og masterstudent i filosofi ved UiO. Hun har studert sanskrit, filosofi og yoga i India hvor hun har bodd i 3 år. I januar 2018 ble Patanjalis Yoga Sutra utgitt i hennes norske oversettelse. Hun har også utgitt boken Yogafilosofi for Hjertet og er del av den musikalske duoen Spanda som utga albumet med samme navn i 2016. Karin er kjent for sin evne til å formidle filosofi gjennom ulike uttrykksformer, som fortellinger, chanting og yogaøvelser i tillegg til teoretiske teksterHjertelig velkommen!

Earlier Event: October 26
Lørdagsyoga i Eidsvoll
Later Event: November 3
Foredrag om mantra med Karin Mæland