Back to All Events

Akroyoga - Eidsvoll


  • Yogatid Wergelands gate 2 Eidsvoll, Akershus, 2080 Norway (map)

Kom å prøv ut en mer leken form for yoga. Akroyoga er en blanding av akrobatikk og yoga, der man jobber sammen med å utforske samspill, koordinasjon og vektforflytning. Vi varmer opp med både individuelle og gruppeøvelser, før vi fokuserer mer på lett akrobatisk yoga. Vi jobber sammen tre og tre, der en er base/fundament og en flyver, i tillegg til en spotter som passer på at alt går trygt for seg. Tilslutt avslutter vi med lett strekking og uttøyning.

En ekelttime koster 200,-

Vårens timer i akroyoga:

  1. lørdag 2. september kl 10.00 – 12.00
  2. lørdag 28. oktober kl 10.00 – 12.00
Earlier Event: August 26
Lørdagsyoga - Eidsvoll
Later Event: October 14
Kundalini med gong bad - Drammen