Back to All Events

Kundalini med gong bad - Drammen

  • Yogatid 13 Nedre Storgate Drammen, Buskerud, 3015 Norway (map)

Lørdag 14. oktober, kl 11:00-14:00
Pris: 550,-
Lærere: Nina Østergaard og Bård Huseby

Om Gongbad: Vi avslutter dagen med 30 minutters gongbad. Opplev gongens helende vibrasjoner mens du hviler. Lydvibrasjonene hjelper deg til dyp avspenning, til å gi slipp på begrensninger som hindrer deg i å være deg og utvikle ditt fulle potensial. Når din kropp og sinn  kommer i en tilstand av dyp avslapning, oppstår en gyllen mulighet for helende prosesser til å komme i gang, som igjen baner veien for ny glede og vitalitet.

Om Kundaliniyoga: Kundalini er yogaen for hverdagen og det passer i utgangspunktet for alle. Det er ingen sammenligning, alle er kun sin egen utfordrer og du tilpasser der du trenger. Kundalini blir ofte kalt for “yogaen for bevissthet” fordi det fokuseres på å øke vår bevissthet og tilstedeværelse, både i oss selv og i samspill med verden rundt oss. Fysisk stimulerer og styrker vi kjertelsystemet, nervesystemet og energisystemet, muskler, lunger og kretsløp. Vi øker fleksibiliteten og evnen til å strekke oss, både fysisk og psykisk. Kundaliniyoga sine øvelser og meditasjoner gir oss mental balanse, økt konsentrasjon og evnen til å beholde roen. Vi trener hjernehalvdelene til bedre kommunikasjon og koordinasjon. Vi blir bedre kjent med oss selv, våre styrker og våre utfordringer og bedre til å takle utfordringene når de dukker opp.

Earlier Event: September 2
Akroyoga - Eidsvoll
Later Event: October 14
Yin yoga workshop